Fikret Kızılok'u sadece üç kişi andı

Fikret Kızılok'u sadece üç kişi andı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde 12 yıl önce yaşamını yitiren ve 'Bu kalp seni unutur mu' şarkısıyla hafızalara kazınan Türk Rock Müziği'nin usta ismi Fikret Kızılok, sadece 3 kişi tarafından, Gümbet Türbe Mezarlığı'ndaki kabri başında törenle anıldı.

2013.09.22 17:57 - Son Güncellenme: 2013.09.22 17:57 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Fikret Kızılok'u sadece üç kişi andı

Törene Cem Karaca'nın eşi İlkim Karaca, Bodrum Kültür ve Sanat Topluluğu'nun Sözcüsü Necmi Cavlı, mimar Mustafa Erol katıldı. Kızılok'un kabrine nazar boncuğu, seramik tekne maketi, üzerinde balık ve deniz resmi olan seramik pano, begonviller ve "Seni çok özledik Fikret Kızılok. Seni hiç unutmayacağız" yazısı bırakıldı.

İlkim Karaca yaptığı konuşmada, "Cem 'Barış, Fikret, ben ve Erkin 4 silahşörüz' derdi. Bir tek Erkin Koray kaldı, Allah ona uzun ömürler versin. Bir zamanlar milyonların dinlediği Fikret böyle anılmamalıydı. Değerleri unutmak bize yakışmıyor" dedi.

 

 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.09.22 17:57 - Son Güncellenme: 2013.09.22 17:57 - HABER MERKEZİ
A