Fener taraftarının çılgın planı

Fener taraftarının çılgın planı

Fenerbahçe bu geceki maçı seyircisiz oynayacak ama tezahüratsız kalmayacak.

2013.02.21 21:18 - Son Güncellenme: 2013.02.21 21:19 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Fener taraftarının çılgın planı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında bugün evinde Belarus'un Bate Borisov ekibiyle karşılaşacak.


Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki mücadeleyi Fransız hakem Antony Gautier yönetecek.

F.bahçe İÇİN TARİHİ MAÇ UEFA

Avrupa Ligi'nde 21 Şubat Perşembe günü Bate Borisov'la Kadıköy'de tur mücadelesi verecek olan Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda tur atlaması durumunda kendi tarihinde bir ilki gerçekleştirecek. Avrupa kupalarında en büyük başarısını 2007-08 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale ve 1963-64 sezonunda Kupa Galipleri Kupasında çeyrek finale (son 8 takım) kalarak yakalayan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi eski adıyla UEFA Kupasında ise son 16 takım arasına giremedi. Bate Borisov'u elemesi halinde Fenerbahçe bu kupada en iyi derecesine ulaşacak.

KADIKÖY'DE 1 GALİBİYET

Fenerbahçe Aykut Kocaman döneminde sahasında oynadığı 7 Avrupa kupası maçında 1 kez galip geldi. Sahasında bu sezon Avrupa Ligi grup maçında AEL Limassol'u 2-0 yenen sarı-lacivertli takım diğer 6 maçta 4 beraberlik 2 yenilgi aldı. Fenerbahçe 7 maçın sadece 1 tanesinde gol yemedi ve bu karşılaşmayı galip bitirdi.

İLK KEZ SEYİRCİSİZ

UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanşında yarın Bate Borisov'u konuk edecek Fenerbahçe Futbol Takımı, Kadıköy'de ilk kez cezası nedeniyle bir Avrupa sınavında boş tribünler önünde mücadele edecek. Türkiye'de seyircisiz oynama cezası aldığı toplam 19 maçın 10'unda taraftarından yoksun kalan, 9 maçta ise kadınlar ve çocukların doldurduğu tribünler önünde mücadele eden sarı-lacivertli ekip, bu maçların 13'ünü kazandı, 4 kez berabere kaldı, 2 kez de yenildi.

FENER TARAFTARININ ÇILGIN PLANI

Fenerbahçe'de Bate Borisov maçı öncesi sarı-lacivertli taraftarlar ilginç bir gösteriye imza atacak. UEFA'nın verdiği ceza sebebiyle seyircisiz oynanacak maç öncesi takımlarına moral vermek isteyen ve maçı stattaymış gibi izlemeyi planlayan taraftarların Kadıköy Belediyesi'ne yaptığı girişim olumlu sonuçlandı. Kadıköy Belediyesi'nden yapılan açıklamada stadın dere tarafında 48 metrekarelik bir led ekran kurulacağı ve taraftarların maçı buradan izleyebileceği duyuruldu. Fenerbahçe'de taraftar dernekleri seyircisiz oynanacak maçta adına "Kaldırım Tribünü" verdikleri bir organizasyon yaparak stadın dışında takımlarını destekleyecekler...
 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.02.21 21:18 - Son Güncellenme: 2013.02.21 21:19 - HABER MERKEZİ
A