Fenalaşan yolcuyu hastaneye otobüs şoförü götürdü

Fenalaşan yolcuyu hastaneye otobüs şoförü götürdü

Aydın'da halk otobüsünde fenalaşan bir yolcuyu hastaneye otobüs şoförü yetiştirdi.

2017.12.12 16:56 - Son Güncellenme: 2017.12.12 16:56 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Fenalaşan yolcuyu hastaneye otobüs şoförü götürdü

Özel halk otobüsü şoförü Sebahattin Akın, Kuyulu-Kemer seferini  yaptığı sırada, araçtaki bir kadın yolcunun fenalaştığının fark edilmesi üzerine  güzergahını değiştirdi ve rahatsızlanan yolcuyu Aydın Devlet Hastanesine götürdü.

Kadını hastaneye teslim eden Akın, daha sonra seferine devam etti.

GÜVENLİK KAMERASINCA GÖRÜNTÜLENDİ

Yolcunun fenalaşması otobüsün güvenlik kamerasına kaydedildi.

Görüntülerde, otobüsün arka kısmında bulunan kadın yolcunun  fenalaşmasının ardından yolcuların panik halinde şoföre haber verdiği görülüyor.  Kayıtlarda, şoförün "Hastaneye gidiyorum" dediği de duyuluyor.

Gazetecilere açıklama yapan Sebahattin Akın, insani bir görevi yerine  getirdiğini söyledi.

Akın, "Kuyulu-Kemer hattında o gün yolcu taşıyordum. O sırada bir  kadın yolcunun arka tarafta rahatsızlandığını fark ettim. Bunun üzerine hiç  bekleme yapmadan Aydın Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne gittim. Ben vatandaşlık  görevimi yaptım. Daha sonra da işime devam ettim." dedi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2017.12.12 16:56 - Son Güncellenme: 2017.12.12 16:56 - HABER MERKEZİ
A