Fatih Terim tekrar Galatasaray'da
Fatih Terim ,"Nerede kalmıştık" diyerek Galatasaray resmi hesabını etiketledi. Galatasaray da Fatih Terim ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.
2017.12.21 23:09 - Son Güncellenme: 2017.12.22 07:30 - Spor - HABER MERKEZİ
Galatasaray, teknik direktörlüğe Fatih Terim'i getirmek için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.
Sarı-kırmızılılar şu açıklamayı yaptı:
Şirketimiz Futbol A Takımı Teknik Direktörlüğü görevi için Fatih Terim'le görüşmelere başlanmıştır.
TERİM: "NEREDE KALMIŞTIK"
Galatasaray'a dönüp dönmeyeceği günlerce tartışılan teknik direktör Fatih Terim, resmi Twitter hesabından flaş bir paylaşım yaptı. Galatasaray Kulübü'nü etiketleyen Terim, "Nerede kalmıştık" mesajını gönderdi. Bu mesaj deneyimli teknik adamın dönüş ihtimalinin güçlü olduğunu ortaya çıkardı.

GÖZTEPE MAÇINDA SAHADA
Dursun Özbek'in akşam saatlerinde Fatih Terim ile görüşerek el sıkıştığı kaydedildi. Kontrat süresi ve paranın konuşulmadığı görüşmede deneyimli çalıştırıcının cuma günü takımla birlikte idmana çıkacağı dile getirildi.
YARDIMCISI HASAN ŞAŞ
Galatasaray'da göreve gelen Fatih Terim'in, eski yardımcısı Hasan Şaş ile çalışacağı kaydedildi!
Galatasaray'ın görüşmelere başladığı tecrübeli teknik direktörün, Süper Lig'in 17. haftasında pazar günü oynanacak Göztepe maçında takımın başında sahaya çıkacağı öğrenildi. Fatih Terim'in yardımcısının Hasan Şaş olacağı ifade edildi.
Öte yandan Terim'in eski futbolcusu Johan Elmander ile de çalışacağı yönünde iddialar var.