Fallout 76 haritasını genişletiyor

Fallout 76 haritasını genişletiyor

Fallout 76, 2024'te Atlantic City ve Shenandoah ormanlarına genişleyecek, yeni görevler ve heyecan verici içeriklerle oyuncuları bekliyor

2023.12.22 08:39 - Son Güncellenme: 2023.12.22 08:40 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
Fallout 76 haritasını genişletiyor

merlininkazani.com'un haberine göre;

Son güncelleme ile oyuncular, Fallout serisinde ilk kez karşılaşacakları Atlantic City'de yer alan iki yeni Expedition görevini üstlenebilecekler. 2024 baharında, oyuncular "eğlence parkı" olarak bilinen bu bölgede efsanevi Jersey Şeytanı ile karşılaşacakları ek görevler ve yeni hikaye odaklı görevlerin yanı sıra keşfedilecek daha fazla alan ve bol miktarda ödül bulacaklar.

Heyecan Verici Fallout 76 Harita Genişlemesi: Atlantic City ve Shenandoah ormanlarına yolculuk başlıyor.

Oyunun haritası, bir sonraki yıl Bethesda tarafından Virginia'nın Shenandoah ormanlarına doğru genişletilecek. Bu keşfedilmemiş ve eskiden barışçıl olan bölge, oyunculara yeni gruplar, ödüller ve bir dizi görev sunacak.

Bethesda, ayrıca önümüzdeki yıl boyunca daha sık düzenlenecek ödüllü sezonluk etkinlikler hakkında bilgi verdi. Şirket, "Tüm bu heyecan verici yeni içeriğin yanı sıra, inşaatçılarımız ve maceracılarımız için birkaç ek özellik ve iyileştirme sunmayı planlıyoruz" dedi.

Gelecek yıl, ister Appalachia'nın vahşi doğasını ilk günden beri keşfedenler için isterse Vault 76'nın floresan ışıklarından çıkıp doğal ışığa alışmaya çalışanlar için Fallout 76'da yeni maceralara atılmak ve Wasteland'de arkadaşlar edinmek için heyecan verici bir zaman olacak gibi görünüyor.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2023.12.22 08:39 - Son Güncellenme: 2023.12.22 08:40 - HABER MERKEZİ
A