F.Bahçe'de Azerbaycan kafilesi belli!

F.Bahçe'de Azerbaycan kafilesi belli!

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi 2. hazırlık maçında oynayacağı Khazar Lankara mücadelesi için Azerbaycan'a geçti.

2013.07.20 17:43 - Son Güncellenme: 2013.07.20 17:44 - Spor - HABER MERKEZİ
A
F.Bahçe'de Azerbaycan kafilesi belli!

wFenerbahçe Futbol Takımı, Azerbaycan temsilcisi Khazar Lankara ile 21 Temmuz günü yapacağı hazırlık maçı için bu ülkeye gitti.

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'ndan Lankaran kentine özel uçakla giden sarı-lacivertli takımın kafilesinde 23 futbolcu bulunuyor.

Sakatlıkları nedeniyle Gökhan Gönül ve Egemen Korkmaz ile 19 Yaş Altı Milli Takımı'nda bulunan Recep Niyaz ve Salih Uçan'ın yer almadığı 23 kişilik kadro şu futbolculardan oluştu:

Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Serdar Kesimal, Yobo, Bekir İrtegün, Hasan Ali Kaldırım, Bruno Alves, Kadlec, Caner Erkin, Krasic, Mehmet Topuz, Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin, Cristian, Alper Potuk, Mehmet Topal, Meireles, Stoch, Kuyt, Holmen, Sow ve Webo.

Lankaran Şehir Stadı'ndaki karşılaşma TSİ 19.00'da başlayacak.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.07.20 17:43 - Son Güncellenme: 2013.07.20 17:44 - HABER MERKEZİ
A