Ezgi Eyüboğlu ile sevgilisi Oğulcan Engin'in Miami tatili

Ezgi Eyüboğlu ile sevgilisi Oğulcan Engin'in Miami tatili

TRT 1 dizisi Teşkilat'ta Ceren karakterini canlandıran Ezgi Eyüboğlu, sevgilisi Oğulcan Engin'le birlikte Miami'de tatil yapıyor. Ünlü oyuncu, tatilinden kareleri de sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmiyor.

2021.06.30 17:31 - Son Güncellenme: 2021.06.30 17:31 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Ezgi Eyüboğlu ile sevgilisi Oğulcan Engin'in Miami tatili

Teşkilat dizisinde canlandırdığı Ceren karakteriyle dikkatleri çeken Ezgi Eyüboğlu, bir süredir Seda Sayan ve Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin ile aşk yaşıyor. 

Evlilik hazırlıkları yaptıkları konuşulan çift, tatil sezonunu Marmaris'te açmıştı. Ezgi Eyüboğlu ve Oğulcan Engin çifti, geçtiğimiz günlerde ise Amerika Birleşik Devletleri'ne gitti.

Oğulcan Engin'in annesi Seda Sayan'ın da lüks evinin olduğu Miami'de tatil yapan çift, birlikte karelerini de Instagram'dan paylaştı.

Ezgi Eyüboğlu'nun Miami pozlarına beğeni yağdı. 

Ezgi Eyüboğlu, katıldığı bir programda yaptığı estetik açıklamasıyla dikkat çekmişti. Ünlü oyuncunun, "Hiç estetiğin var mı?" sorusuna verdiği yanıt gündem olmuştu. 

"Estetiğim yok ama bir dermatoloğum var" diyen Eyüboğlu, "Onunla teknolojinin bütün imkanlarından faydalanıyoruz. Bir adım ötesi estetik oluyor muhtemelen ama estetiğe karşı bir insan da değilim " ifadelerini kullanmıştı. 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.06.30 17:31 - Son Güncellenme: 2021.06.30 17:31 - HABER MERKEZİ
A