Eyüp Aksu'dan İmamoğlu'na tebrik ziyareti

Eyüp Aksu'dan İmamoğlu'na tebrik ziyareti

31 Mart yerel seçimlerinde "Taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum" sözleriyle AK Parti'nin adayı Kurum'a desteğini açıklayan Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu ve beraberindeki heyet, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret etti.

2024.04.24 17:45 - Son Güncellenme: 2024.04.24 17:46 - Güncel - DHA
A
Eyüp Aksu'dan İmamoğlu'na tebrik ziyareti

Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu başkanlığındaki heyet, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Tebrik ziyaretini sosyal medya hesabından paylaşan Aksu şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul Taksiciler Esnaf Odası olarak İstanbul Belediye Başkanlığı'na tekrardan seçilen Sayın Ekrem İmamoğlu beyefendiyi makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerimizi kendisine ilettik. Ulaşım sektörümüzdeki sorunları, sıkıntıları ve çözüm önerilerimizi Sayın Başkanımızla istişare ettik."

31 Mart yerel seçimlerinde "Taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum" sözleriyle AK Parti'nin adayı Murat Kurum'u desteklediğini açıklayan Aksu, daha sonra sözlerinin destek olarak yorumlanamayacağını, siyasete girmediklerini ve yönlendirme yapmaya çalışmadıklarını savunmuştu.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2024.04.24 17:45 - Son Güncellenme: 2024.04.24 17:46 - DHA
A