Eskişehir'de kupa randevusu!

Eskişehir'de kupa randevusu!

Ziraat Türkiye Kupası'nın son şampiyonu Fenerbahçe, yarı final ilk maçında Eskişehirspor'a konuk olacak. Sarı lacivertli takımda sakatlığı geçen Sow'un riske edilmemesi bekleniyor. Güçlü rakibini Atatürk Stadı'nda ağırlayacak Eskişehirspor'da ise Tello oynamayacak.

2013.04.17 10:41 - Son Güncellenme: 2013.04.17 10:41 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Eskişehir'de kupa randevusu!

Ziraat Türkiye Kupası'nı geçen sezon kazanarak 29 yıllık özlemini dindiren Fenerbahçe, yine final peşinde. Sarı lacivertli takım Eskişehirspor ile yarı final ilk maçında deplasmanda karşılaşacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale çıkarak tarih yazan sarı lacivertli takım, karşılaşma için Eskişehir'e günübirlik gidecek. Teknik Direktör Aykut Kocaman, yoğun maç trafiği nedeniyle kadroda rotasyon yapacak.

Sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe'nin son 3 maçında forma giyemeyen Moussa Sow'un iyileşmesi sevinç yarattı. Senegalli golcü, son iki antrenmanda takımla çalıştı. Ancak Kocaman'ın Sow'u riske etmemesi bekleniyor. Kocaman'ın ayrıca Volkan, Gökhan, Yobo, Egemen, Meireles, Kuyt, Caner ve Webo gibi isimleri de dinlendirmesi muhtemel.


Kupayı sadece 1971'de kazanan ve son finalini de 1987'de oynayan Eskişehirsbpor ise Fenerbahçe'yi geçerek özlemine son vermek istiyor. Kırmızı siyahlı takım sahasındaki ilk randevunun hazırlıklarını tamamladı. Tedavisi süren Tello takımdan ayrı çalıştı. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın sahaya, Fenerbahçe ile pazar günü ligde mücadele eden kadronun aynısı ile çıkması bekleniyor.

Eskişehirspor ile Fenerbahçe arasında Atatürk Stadı'nda saat 21.15'te başlayacak maçı hakem Yunus Yıldırım yönetecek. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.04.17 10:41 - Son Güncellenme: 2013.04.17 10:41 - HABER MERKEZİ
A