Eşini kaybeden ünlü oyuncu ikinci baharını yaşıyor

Eşini kaybeden ünlü oyuncu ikinci baharını yaşıyor

Geçtiğimiz yıllarda, sette acı haberi alıp eşini kaybedne usta oyuncu Ayda Aksel, şu günlerde aşk hayatında ikinci baharını yaşıyor.

2013.10.08 22:13 - Son Güncellenme: 2013.10.08 22:16 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Eşini kaybeden ünlü oyuncu ikinci baharını yaşıyor

TRT 1'in çok sevilen dizilerinden "Zengin Kız Fakir Oğlan"ın başrol oyuncusu Ayda Aksel, şu günlerde aşk hayatında ikinci baharını yaşıyor.

Aksel, 3 yıl önce evinde koltuğunda otururken kalp krizi geçiren elektrik teknisyeni eşi Atilla Aksel'i kaybetmiş, kendisi Ankara'da setteyken eşinin ölüm haberini alınca da yıkılmıştı. Aksel'i o acı gününde eski rol arkadaşı Beren Saat de sarılarak teselli etmişti. Son dönemde Zengin Kız Fakir Oğlan dizisinin çekimlerinin yanı sıra Müfitcan Saçıntı'nın "Mandra Filozofu" filminde rol alan Aksel, kötü günleri geride bıraktı ve yeni bir aşka yelken açtı.

'MUTLULUĞU HAK ETTİN'

Aksel, ünlü psikolog Murat Güvençer ile beraber ve sevdiği adamın gözlerine bakarak okuduğu "İki yaprağız sevgilim, biz aynı dalda durdukça sonbahar hiç gelmeyecek" gibi romantik şiirleri sosyal medyadan paylaşıyor. Aksel, Güvençer ile çektirdiği fotoğrafı da sosyal medyadan paylaşarak aşkını ilan etti.

Aksel'in zor günlerine tanıklık eden dostları da usta oyuncunun mutluluk fotoğraflarını görünce altına "Sen mutluluğu sonuna kadar hak ettin. Bu dünyanın adaleti varsa..." yorumlarını yaptı.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2013.10.08 22:13 - Son Güncellenme: 2013.10.08 22:16 - HABER MERKEZİ
A