Eşi için "kuzenim", çocuğu için de "kardeşim" demişti! İtiraf etti

Eşi için "kuzenim", çocuğu için de "kardeşim" demişti! İtiraf etti

Kocasını bırakarak kaçtığı için Müge Anlı'ya çıkan Erva eşini, adını, annesini ve bebeğini inkar ederek ağızları açık bırakmıştı. Yayında adının başka olduğunu, kocası olduğunu söyleyen kişinin aslında kuzeni olduğunu, bebeğinin de kardeşi olduğunu söyleyen Evra, bugünkü yayında kaçtığı adama söylediklerinden dolayı yalan söylediğini itiraf etti.

2024.02.19 17:24 - Son Güncellenme: 2024.02.19 17:45 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Eşi için "kuzenim", çocuğu için de "kardeşim" demişti! İtiraf etti

Evden kaçan eşi Erva ve bebeğini bulmak için Almanya'dan gelerek Müge Anlı'nın programına başvuran Hüseyin'in başına gelenler ağızlar açık bıraktı. Başka bir adama kaçan Erva, yayına gelerek Hüseyin'in eşi değil kuzeni olduğunu, bebeğin aslında kardeşi olduğunu, annesi olarak gösterilen kadının da teyzesi olduğunu söyledi. Gerçek adının aslında Erva olmadığını dahi söyleyen genç kadın, bugün çıktığı yayında her şeyi itiraf ederek sevdiği adamın kendisini bırakmaması için yalan söylediğini belirtti.

"KAÇTIĞIM ADAMA YALAN SÖYLEDİĞİM İÇİN DOĞRULARI SÖYLEYEMEDİM"

Cuma günü yayınlanan programda kimlik tespitinin yapılabilmesi için gözaltına alınan Erva, bugün yayına görüntülü olarak bağlandı. Söylediği her şeyin yalan olduğunu itiraf eden Erva "Ben iki tarafa da yalan söyledim. Ben olayların buraya gelebileceğini tahmin edemedim. Bizde evlilik diye bir şey kalmamıştı. Karşı taraftan sevgi gördüğüm için yalan söyledim. Nurettin'e adımın Esin olduğunu, bekar olduğumu ve çocuğumun kardeşim olduğunu söyledim. Oraya geldiğimde o kadar kameranın karşısında söyleyemedim. Nurettin'e de her şeyi gece anlattım ve aramızdaki her şey bitti. Beni istemiyor. Nurettin evli bir kadınla olmak istemediği için yalan söylemek zorunda kaldım. Gerçekleri söylediğimde çok şaşırdı ve ağlayarak bir şey söylemeden gitti. Ben Hüseyin'den de boşanmak istiyorum. Ben kendi imkanlarımla Almanya'ya dönüp boşanacağım" şeklinde konuştu.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2024.02.19 17:24 - Son Güncellenme: 2024.02.19 17:45 - HABER MERKEZİ
A