Esat Toklu, Sedat Peker hakkında suç duyurusunda bulundu

Esat Toklu, Sedat Peker hakkında suç duyurusunda bulundu

Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu, Sedat Peker hakkında 'iftira', 'hakaret' ve 'kişisel verileri ele geçirmek' suçlarından dava açılmasını istedi.

2021.06.09 20:43 - Son Güncellenme: 2021.06.09 22:38 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Esat Toklu, Sedat Peker hakkında suç duyurusunda bulundu
01:48 Sedat Peker operasyonuna ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı

İLGİLİ VİDEO

Sedat Peker operasyonuna ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı

Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat Toklu, organize suç örgütü lideri Sedat Peker hakkında suç duyurusunda bulundu.

Peker, Toklu'nun, hakkında yakalama kararı bulunan Sezgin Baran Korkmaz'a ait Muğla Bodrum'daki otelde ücretsiz kaldığını iddia etmişti.

''OTELE 35 BİN LİRA ÖDEDİM, İDDİALARI İFTİRADAN İBARET''

Dilekçede, Peker'in iddialarına ilişkin beyanlara yer veren Toklu, "Adı geçen otele 2020 yılı Eylül ayının sonlarına doğru ailemle tatil yapmak için gittim. Pandemi ve yaz tatil sezonunun sonu olması nedeniyle otel fiyatları da o dönemde uygun olduğu için rezervasyonu çok önceden bu tarihe yapmıştım. Konaklama bedeli olan 35 bin lirayı otelin hesabına şahsi hesabımdan gönderdim. Buna dair dekont ektedir. Otelde kimsenin misafiri olarak kalmadım" dedi.

Esat Toklu, Sezgin Baran Korkmaz ile lobide ayaküstü tanıştırıldığını da söyledi ve "Videoda adı geçen Sezgin Baran Korkmaz ile bu tatilim sırasında, otel lobisinde tanıştırıldım. Ayaküstü 2-3 dakika süren bir konuşma ve tanışmamız oldu." diye konuştu.

Toklu, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdiği suç duyurusu dilekçesinde, Sedat Peker hakkında ''iftira'', ''hakaret'', ''kişisel verileri ele geçirmek'' suçlarından dava açılmasını istedi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.06.09 20:43 - Son Güncellenme: 2021.06.09 22:38 - HABER MERKEZİ
A