Es-Es'ten Alper açıklaması

Es-Es'ten Alper açıklaması

Galatasaray'ın transfer gündeminin bir numaralı isimlerinden Alper Potuk için Eskişehirspor'un sportif direktörü Zafer Tüzün açıklamalarda bulundu.

2013.05.02 07:25 - Son Güncellenme: 2013.05.02 08:38 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Es-Es'ten Alper açıklaması

Galatasaray'ın transfer gündeminin bir numaralı isimlerinden Alper Potuk için, Anadoldu ekibinin başkanı Halil Ünal'dan sonra sportif direktör Zafer Tüzün'den de açıklama geldi. NTV Spor'da yayınlanan Spor Gecesi programına telefonla bağlanan Tüzün, görüşmelerin olduğunu doğrulayarak bu meseleyi sezon sonuna bıraktıklarını dile getirdi. İşte Tüzün'ün açıklamaları:

"Transferde sona doğru geliniyor demeyelim. Alper Eskişehirspor'u büyütmemizde katkısı olan bir kardeşimiz. Alper için Galatasaray'la görüşmeler oldu. Ama başkanımız bu konuyu ilerki günlere bıraktı. Eskişehirspor'un ligde ve kupada menfaatleri daha önemli olduğu için bu konuyu sezon sonuna bıraktık.

"Çağdaş futbolda böyle. Futbolcuları büyüttükten sonra başka kulüplere gidecekler, biz de başka futbolcular yetiştireceğiz. Bu devran da böyle gidecek. Bizim öz evladımız. Güzel bir teklif gelirse değerlendireceğiz."

"Alper bu süreci iyi yönetti. Transfer dedikoduları dolaşmasına rağmen Eskişehirspor'a odaklanıyor. Bu süreci olumlu yönettiği için Alper'i de kutluyorum."

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.05.02 07:25 - Son Güncellenme: 2013.05.02 08:38 - HABER MERKEZİ
A