Ersun Yanal bilimsel çalışıyor!

Ersun Yanal bilimsel çalışıyor!

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Slovakya'nın Samorin kasabasında kamp yapan Trabzonspor'da bayramlaşma töreni yapıldı.

2016.07.05 16:56 - Son Güncellenme: 2016.07.05 16:57 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Ersun Yanal bilimsel çalışıyor!

Bordo-mavili takımın kamp yaptığı otelde gerçekleştirilen törende  basın mensupları, teknik heyet ve futbolcular, birlikte yapılan kahvaltı  öncesinde bayramlaştı.
 
Yanal, Ramazan bayramını bu yıl ülkeden uzakta geçirdiklerini  belirterek, "Herkesin Ramazan bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını  dilerim. Bizim Trabzonspor camiası olarak da bu dönemde en çok ihtiyaç duyduğumuz  şey, birlik, beraberlik ve sabır." dedi.
 
Yeni bir kadro kurmaya çalıştıklarını da vurgulayan Yanal, "İlk kampta  genç oyuncular ağırlıklı olarak çalışıyoruz. Bu kamp onlar için bir şans. Türk  futboluna hizmet edecek oyuncuların takımın içerisinde olduğuna inanıyorum." diye  konuştu.
 
Yanal, tüm camia olarak doğru bir yürüyüş yapmak zorunda olduklarını  da kaydederek, "Bu şehrin ve takımın dinamiklerini biliyorum. Ben de bir  Trabzonlu gibiyim. Trabzonspor, futbol gücünü doğru yöneltmeli. Yönetimimiz  transfer çalışmalarını sürdürüyor, onlara destek olmamız gerekiyor. Hata yapmamak  için herkes ince eleyip sık dokuyor. Bir şeyleri başarmak için hepimize büyük iş  düşüyor." ifadesini kullandı.
 
Tesisleri basına gezdirdi
Yanal, bayramlaşma töreni ve kahvaltının ardından basın mensuplarına  kamp yapılan spor kompleksini gezdirdi.
 
Birçok spor dalının yapıldığı kompleksi daha önce bildiğini ve  beğendiğini söyleyen Yanal, kamp yapılan yerin tüm detaylarını da basın  mensuplarına aktardı.
 
Bilimsel verilerden faydalanıyor
Teknik direktör Ersun Yanal, antrenmanın bir bölümünü saha kenarındaki  bilgisayar ekranı ve ölçüm cihazlarının verilerini izleyerek takip ediyor.
 
Yanal, antrenmanda hangi oyuncunun neler yaptığını bütün ayrıntısıyla  da gözlemleyerek, futbolcuların detaylı performans analizine ulaşıyor.
 
Antrenmanlarda taraftar yok
Slovakya'daki kampın üçüncü gününü geçiren Trabzonspor'un  antrenmanlara hiçbir taraftarın gelmemesi dikkat çekti.
 
Daha önce kamp yapılan Hollanda, Almanya ve Avusturya gibi ülkelerde  taraftarların yoğun ilgisi ile karşılaşan bordo-mavililer, bu kez taraftar  bakımından daha sessiz bir kamp dönemi geçiriyor.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2016.07.05 16:56 - Son Güncellenme: 2016.07.05 16:57 - HABER MERKEZİ
A