Ermeni silahlı grupları Azerbaycan'a ait konvoya ateş açtı

Ermeni silahlı grupları Azerbaycan'a ait konvoya ateş açtı

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermeni silahlı gruplarının Gozlukörpu yerleşim birimi yakınlarında Terter'in Sugovuşan kasabasından Kelbecer bölgesi yönünde hareket eden ve gayri askeri yük taşıyan konvoya ateş açtığını bildirdi.

2021.10.13 16:59 - Son Güncellenme: 2021.10.13 17:00 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
Ermeni silahlı grupları Azerbaycan'a ait konvoya ateş açtı

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, 13 Ekim saat 14.00 sularında, sivil altyapı inşa etmek üzere Terter'in Sugovuşan kasabasından Kelbecer bölgesi yönünde hareket eden ve gayri askeri yük taşıyan konvoyun Gozlukörpu yerleşim birimi yakınında yasadışı Ermeni silahlı grupları tarafından ateş altına alındığını duyurdu.

Ölen veya yaralananların olmadığı belirtilen bakanlık açıklamasında, "İşgalden kurtarılan bölgelerde Rus barış güçlerinin eşlik ettiği sivil araçlardan oluşan bir konvoyun, yasadışı Ermeni silahlı grupları tarafından ateş altına alınması kabul edilemez. Söz konusu olayın araştırılması için Azerbaycan Cumhuriyeti'nin Karabağ Ekonomik Bölgesi'nin belirli bir bölümünde geçici olarak yerleştirilen Rus barış gücü komutanlığı ve Rus-Türk Ortak Gözlem Merkezi bilgilendirildi." ifadeleri yer aldı.

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2021.10.13 16:59 - Son Güncellenme: 2021.10.13 17:00 - HABER MERKEZİ
A