Engin Polat'ın ifşası Dilan Polat'ı sinirlendirdi
Engin Polat'ın, eşi Dilan Polat tatildeyken bir eğlence mekanında iki kadınla fotoğraf çekilmesi, Dilan Polat'ı kıskançlık krizine soktu. Dilan Polat, sosyal medyada imalı paylaşımlar yaparak tepkisini gösterdi.
2025.02.03 17:01 - Son Güncellenme: 2025.02.03 17:15 - Magazin - HABER MERKEZİ
Engin Polat'ın bir mekanda iki kadınla fotoğraf çekilmesi sonrası Dilan Polat'tan misilleme geldi. İznik'te tatil yapan Dilan Polat, eşi Engin Polat'ın başka kadınlarla samimi bir fotoğrafını görünce göndermeli paylaşımlar yapmaya başladı. Hem sözlü olarak hem de mayolu fotoğraflarıyla eşine olan sinirini gösteren Dilan Polat, küslüğe fazla dayanamadı.
SOLUĞU DİLAN POLAT'IN YANINDA ALDI
Eşinin paylaşımlarını gören Engin Polat, soluğu Dilan Polat'ın yanında aldı. Dilan Polat ise gönlünü almak için şekilden şekle giren Engin Polat'ı affetti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Dilan Polat, fotoğraf çekilmek isteyen kişilerin paylaşım şeklinden dolayı bu sorunların yaşandığını vurgulayarak, "Hanımlar Enginle fotoğraf çekilin sorun yok ama çok rica ediyorum, saçma sapan şekilde değil" dedi.
KURGU ELEŞTİRİLERİ GECİKMEDİ
Sosyal medya kullanıcıları ise yalnızca birkaç saat süren küslüğü kurgu olarak nitelendirdi ve "Kurgu yapıyorlar," "Hep aynı senaryo" gibi yorumlarda bulundu.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
18:46
-
32:39
-
01:15
-
00:28
-
34:38
En Çok Okunanlar
- Bursa'nın Hurda Pazarı taşınıyor! İşte...
- Gören takdir etti! Bursa'daki eylemler...
- Lastik devi üretimi durduruyor!
- Saçlarını yeni boyatanlar dışarıya...
- Dikkat! 31 Temmuz'a kadar yenilemezseniz...
- Bursa'da iki avukat gözaltına alındı
- Yunan'ın hadsizliğine bakın! Bursa'yı da...
- Kahvehanede cinayet! Okey masasında öldürdü
- Bursaspor gümbür gümbür!
- Bursalıların kabusu bu yaz son bulacak!
- Bursa Büyükşehir'den dev adım! Bayramdan...
- Sektörü sarsan haber! Türk tekstil devi...
- Bursa'da da fabrikaları olan ünlü...
- Türkiye'de yeni bir otomobil fabrikası...
- Türkiye'nin başına bela olan çeteye darbe!...