En çok boşanan burçlar hangileri?

En çok boşanan burçlar hangileri?

Astroloji, ilişkilerde bazı burçların daha fazla boşanma eğiliminde olduğunu öne sürüyor. Peki, bu burçlar hangileri? En çok boşanan burçlar hangileri?

2024.02.13 14:40 - Son Güncellenme: 2024.02.13 14:41 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
En çok boşanan burçlar hangileri?

Günümüzde ilişkiler ve astroloji arasındaki ilişki giderek daha fazla merak ediliyor. Hangi burçların daha sık boşandığı konusu, evlilik kararları öncesinde insanların dikkatini çekiyor. Peki, bu burçlar hangileri? En çok boşanan burçlar hangileri? 

EN ÇOK BOŞANAN BURÇLAR HANGİLERİ?

İŞTE EN ÇOK BOŞANAN 5 BURÇ...

İKİZLER BURCU

Bir İkizler, evliliklerinde bir evliliğe daha fazla zaman ve para yatırmanın çabaya değmeyeceğini düşündükleri bir noktaya geldiğinde ayrılmaya karar verirler. Ya da evlilikte istikrarsızlık olduğunda boşanmaya yönelirler.

KOÇ BURCU

Koç, evlendiklerinde eşleriyle duygusal bir bağ ararlar. Ancak eşleri ile aralarında duygusal bir bağ kalmadığını hissettiklerinde Koç, evliliği bitirmenin daha iyi olacağını düşünür.

BALIK BURCU

Balık, boşanma davası açma olasılığı daha yüksek olan zodyak işaretleri arasındadır. Eşlerinin sevgilerine erişmelerine izin vermediğini ve ya ketum ya da mesafeli davrandıklarını hissettikleri zaman boşanma davası açmaları kaçınılmazdır. Balık burcu, eşinin evliliğe katılmadığını hissettiğinde, kendini dışlanmış hisseder ve ayrılma kararı alır.

ASLAN BURCU

Bir Aslan evlenmeye karar verdiğinde sadakate çok değer verir. Partnerlerinin sadık olmasını beklerler. Ancak aslanların güvenlerini sarsacak ufak hareketler boşanmaya neden olabilir. Sadakatsizlik ve güvensizlik bir ilişkide asla tahammül edemeyecekleri bir şeydir.

AKREP BURCU

Baskın ve sahiplenici bir kişiliğe sahip olan akrepler, partnerlerini birbirine bağlama eğilimindedir. Boşanabilecekleri için partnerlerine birçok kısıtlama getirmeye çalışırlar. Akrep, kısıtlamalardan hoşlanmayan biriyle evlenmeye karar verdiğinde çoğu zaman evlilik biter. Akreplerin kendileri ilişkiyi mahveder.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2024.02.13 14:40 - Son Güncellenme: 2024.02.13 14:41 - HABER MERKEZİ
A