Emrecan Uzunhan, Alanya maçı sonrası taraftardan özür diledi
Berabere biten Alanyaspor-Beşiktaş maçında tarihi anlar yaşandı. Beşiktaş forması ile ilk maçına çıkan Emrecan Uzuhan, maçın kaderini değiştiren futbolcu oldu. Kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Uzunhan, "Takımımı 10 kişi bırakmanın büyük üzüntüsü içerisindeyim. Sahada yalnız bıraktığım arkadaşlarım ve büyük Beşiktaş taraftarından özür diliyorum" ifadelerini kullandı.
2022.08.15 16:00 - Son Güncellenme: 2022.08.15 16:37 - Spor - HABER MERKEZİ
Beşiktaş forması ile ilk maçına çıkan Emrecan, sosyal medya hesabından maçta ki yaptığı hatalar ile ilgili siyah-beyazlı taraftarlardan özür diledi. Emrecan, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda " Sahada yalnız bıraktığım arkadaşlarım ve büyük Beşiktaş taraftarından özür dilerim " sözleriyle yaşadığı üzüntüyü dile getirdi.
Emrecan Uzuhan'ın mesajının detayları şu şekilde:
"Beşiktaş formasıyla, çok büyük bir gurur ve heyecanla çıktığım ilk resmi maçımda, takımımı 10 kişi bırakmanın büyük üzüntüsü içerisindeyim. Sahada yalnız bıraktığım arkadaşlarım ve büyük Beşiktaş taraftarından özür diliyorum. Bu uzun yolda benim şampiyonluğa olan inancım tam"