Elektrikler kesilince...

Elektrikler kesilince...

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir berber elektrikler kesilince çareyi otomobilinin farıyla tıraş yapmakta buldu.

2013.10.14 22:19 - Son Güncellenme: 2013.10.14 22:23 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Elektrikler kesilince...


Çorlu ilçesinde akşam saatlerinde arızadan dolayı kesilen elektrikler uzun süre gelmeyince Reşadiye Mahallesi Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi üzerinde berber salonu bulunan Hasan Ersoy`un pratik çözümü bayram tıraşı için sıra bekleyen müşterileri memnun etti. Erkek kuaförü Hasan Ersoy, dükkanının içerisini aydınlatmak için kalfasının aracını kullandı. Kaldırım üzerine çekip farlarını açmak suretiyle aydınlatma ihtiyacını karşılarken ortaya renkli görüntüler çıktı.

"By Kuaför" isimli erkek berber salonunun sahibi Hasan Ersoy, "Bayram arifesi işlerinin yoğun olduğu zamanda elektrikler kesildi. Saatlerce elektriklerin gelmesini bekledik. Havada kararınca arabayı kaldırımın üzerine çekip dükkâna doğru çevirdik. Sonra çalışır halde bırakıp farlarını yaktık ve tıraş yapmaya devam ettik. Jeneratörümüz olmasa da LPG`li aracımız var. Maliyet açısından da hesaplı oldu" dedi.

Berberde tıraş olmak için bekleyen müşteriler de bayram öncesi kendilerini mağdur etmeyerek bu pratik çözümü bulan berbere teşekkürlerini iletirken bayram öncesi yaşanan bu uzun süreli elektrik kesintisinden dolayı TREDAŞ`a sitem ettiler. Yoldan geçen vatandaşların bu ilginç görüntüye bakıp tebessüm etmeleri ise dikkatlerden kaçmadı.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.10.14 22:19 - Son Güncellenme: 2013.10.14 22:23 - HABER MERKEZİ
A