Ekmek teknesi devrildi

Ekmek teknesi devrildi

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında, 2 kişi yaralandı.

2013.07.11 15:31 - Son Güncellenme: 2013.07.11 15:31 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Ekmek teknesi devrildi

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında, 2 kişi yaralandı.

Kaza, saat 12.00 sıralarında Antalya- Kemer Karayolu'nda Palmiye Kavşağı'nda meydana geldi. Antalya'da halden yüklediği mısır ve karpuzları, Kumluca Pazarı'na götüren 45 yaşındaki Ekrem Korkmaz'ın kullandığı 42 DH 614 plakalı minibüs, iddiaya göre başka bir aracın sıkıştırması nedeniyle Palmiye Kavşağı'nda yoldan çıktı. Yol kenarındaki su kanalına devrilerek ters dönen araçtaki sürücü Korkmaz ve yanındaki kuzeni Mine Korkmaz, sıkıştı. Diğer sürücülerin kazayı haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik önlemi alırken, itfaiye ve sağlık ekipleri yaralıları kurtarmak için seferber oldu.

Araçtan çıkarılan Ekrem Korkmaz ve Mine Korkmaz'a sağlık ekipleri müdahale etti. Yaralıların ambulansta yapılan kontrollerinde, ciddi bir rahatsızlığı olmadığı tespit edilirken, sürücü Korkmaz'a trafik ekipleri tarafından alkol testi yapıldı.

İşlemlerin ardından kazayı anlatan Ekrem Korkmaz, "Kumluca pazarında satmak üzere iki tona yakın karpuz ve mısır götürüyorduk. Yolda plakasını alamadığım bir araç bizi sıkıştırdı. Kurtulmak için mücadele ettim ancak başarılı olamadım. Buna da şükür, canımıza zarar gelmedi" dedi.
 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.07.11 15:31 - Son Güncellenme: 2013.07.11 15:31 - HABER MERKEZİ
A