Ebru Köksal'dan ilk açıklama

Ebru Köksal'dan ilk açıklama

Futbol Federasyon genel sekreterlerinin kurumda profesyonel olararak görev yaptığıa dikkat çeken Köksal, "Haliyle böyle bir yazışmayı benim kendi insiyatifimle UEFA'ya göndermem mümkün değil.

2013.07.17 11:52 - Son Güncellenme: 2013.07.17 11:53 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Ebru Köksal'dan ilk açıklama

 

 TFF'deki görev sürem itibariyle bu yazışma dahil kendi insiyatifimle UEFA'ya gönderdiğim hiç bir yazı yoktur. Kaldı ki bu süreçte federasyon olarak gönderilen yazılar, bilgiler UEFA'dan gelen talepler doğrultusunda yapılmıştır" dedi.

F.Bahçe yönetiminin bilgilendirmesi ve ortaya çıkan UEFA yazışmasıyla hedef tahtası haline gelen o dönemin TFF Genel Sekreteri, G.Saray Yönetim Kurulu üyesi Ebru Köksal, Sporx'e konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Futbol Federasyon genel sekreterlerinin kurumda profesyonel olararak görev yaptığına dikkat çeken Köksal, "Haliyle böyle bir yazışmayı benim kendi insiyatifimle UEFA'ya göndermem mümkün değil. TFF'deki görev sürem itibariyle bu yazışma dahil kendi insiyatifimle UEFA'ya gönderdiğim hiç bir yazı yoktur. Kaldı ki bu süreçte federasyon olarak gönderilen yazılar, bilgiler UEFA'dan gelen talepler doğrultusunda yapılmıştır" dedi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.07.17 11:52 - Son Güncellenme: 2013.07.17 11:53 - HABER MERKEZİ
A