Duruşma sonrası ortalık karıştı! Dilan Polat'ın yakınları Banu Parlak'a tükürdü

Duruşma sonrası ortalık karıştı! Dilan Polat'ın yakınları Banu Parlak'a tükürdü

İstanbul Bahçeşehir'de, geçen yıl 1 Ekim'de, iddiaya göre Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirmesiyle Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin davanın ilk duruşması görüldü. Mahkeme tutuklu sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar vererek dosyanın İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki dosya ile birleştirilmesine karar verdi. Duruşma sonrası Dilan Polat'ın yakınları, tepki gösterdikleri Banu Parlak'a tükürdü.

2024.04.25 17:01 - Son Güncellenme: 2024.04.25 17:02 - Güncel - DHA
A
Duruşma sonrası ortalık karıştı! Dilan Polat'ın yakınları Banu Parlak'a tükürdü
01:33 Duruşma sonrası ortalık karıştı! Dilan Polat'ın yakınları Banu Parlak'a tükürdü

İLGİLİ VİDEO

Duruşma sonrası ortalık karıştı! Dilan Polat'ın yakınları Banu Parlak'a tükürdü

Mahkemenin kararının ardından Banu Parlak'a tepki gösteren Dilan Polat'ın yakınları, Parlak'a bağırarak tükürdü. Parlak, Polat'ın yakınlarından şikayetçi oldu.

İşlemlerinin ardından Küçükçekmece Adalet Sarayı önünde gazetecilere açıklamalarda bulunan Banu Parlak "Gerçekten çocuklar için üzgün olduğumu belirtmek istiyorum. Mahkeme salonunda da kızlarını gördüm. Fakat benim de bir evladım var. Ben de onun arkasında durmak zorundayım. Ben de kendi çocuğumun güvenliğini düşünüyorum, can güvenliğinden endişe ediyorum. Duruşma sonrası yine kızımla tehdit edildim. Ben neden sürekli kızımla tehdit ediliyorum? Gerçekten artık bunu yaşamak istemiyorum. Ağızlarında resmen tükürüğü biriktirmişler. Anlık bir şey değil yani. Anlatabiliyor muyum? Sakızı çiğnemişler, çiğnemişler, tükürmüşler. Bu olay adliyenin polislerinin içerisinde oluyor. Bu nasıl bir cesaret? Bu nasıl bir özgüven gerçekten anlamanın imkanı yok" dedi.

"ENGİN POLAT İLE OLAN VİDEOLARI MAHKEMEYE SUNACAĞIM"

Polat ailesinin 'bize kumpas kuruldu' söylemlerine ilişkin de konuşan Parlak, "Kumpas deniliyor. Bakın benim bunu yapma kudretim yok. Tamam mı? Artık insanların lütfen gözünde bu algıyı yaratmaya çalışmaktan vazgeçsinler. Benim nasıl bir kudretim olabilir bunu yaptırmaya? Lütfen artık insanların gözünde kendilerini mağdur gösterip kumpas kurulduğunu söyleyerek beni kötü göstermeye çalışmalarından çok yoruldum. Mahkemeye Engin Polat ile olan videolarımı tabii ki sunacağım. Yani böyle bir şey olabilir mi arkadaşlar? Benim en yakın arkadaşım eşi oluyor. Her gün güzellik merkezine gidiyorum. Beni tanımıyor, inandınız mı böyle bir şeye?" ifadelerini kullandı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2024.04.25 17:01 - Son Güncellenme: 2024.04.25 17:02 - DHA
A