Doktora kar maskeli saldırı

Doktora kar maskeli saldırı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir doktor, eve giren kar maskeli kişiler tarafından dövüldü, silahla vuruldu.

2013.05.09 11:30 - Son Güncellenme: 2013.05.09 11:31 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Doktora kar maskeli saldırı

Daha İstanbul Şişli Etfal Hastanesi'nde saldırıya uğrayan kadın doktorun haberi tazeyken yine bir doktora saldırı haberi geldi. Aydın'ın Nazilli ilçesinde 63 yaşındaki Opr. Dr. Bahattin Dülek'in Zafer Mahallesi'ndeki evine giren kar maskeli iki kişi, evde yalnız olan doktorun eşi Zeliha Dülek'i etkisiz hale getirdi.
EVE GELDİ SANDELYEYE BAĞLANDI
Nazilli Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Servisi'nde görevli Bahattin Dülek'in eve gelmesinin ardından saldırganlar, doktoru bir sandalyeye bağladı.

DİZİNE İKİ EL ATEŞ ETTİ
Zanlılar, Doktor Dülek'i dövdükten sonra dizine iki el ateş edip kaçtı. Güçlükle bağlarından kurtulan doktor ve eşi, polise haber verdi. Eve gelen sağlık ekipleri, Dülek çiftini Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

GÖRÜNTÜ ALINMASINI İSTEMEDİ
Olayı haber alan mesai arkadaşlarının Acil Servis girişinde karşıladığı Dr. Bahattin D, polisten gazetecilerin görüntü almasını engellemelerini istedi. "Niye çekiyorsunuz siz kardeşim. Ben çekilmesini istemiyorum. Şunları engeller misiniz" diye gazetecilere tepki gösteren Bahattin D, hastanede tedavi altına alındı.
''NAMAZ KILARKEN BAŞIMA BİR ŞEY GEÇİRDİLER''
Eşi gözleri önünde silahla yaralanan Zeliha D, polise yaşadıkları korku dolu anları şöyle anlattı: "Namaz kılarken benim başıma bir şey geçirdiler. Sonra ellerimi kollarımı bağladılar. 'Sana bir şey yapmayacağız' dediler. Eşim gelince içeri alıp onunda elini kolunu sandalyeye koli bandıyla bağladılar. Uzun süre eşimi dövdüler. Sonra küçük silahla vurup kaçtılar. Kim olduklarını tanımıyorum. Eşim önce kendisini sonra da beni kurtardı. Polisi ve 112'yi aradık."

Polis ekipleri, saldırganların yakalanması için operasyon başlattı.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.05.09 11:30 - Son Güncellenme: 2013.05.09 11:31 - HABER MERKEZİ
A