Devlet Bahçeli: Biz çıkarlarımızın değil ülkülerimizin peşindeyiz

Devlet Bahçeli: Biz çıkarlarımızın değil ülkülerimizin peşindeyiz

MHP lideri Devlet Bahçeli grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Biz çıkarlarımızın değil, ülkülerimizin peşindeyiz. İstikbalimizin değil, istiklalimizin derdindeyiz. Halkın yanındayız. Hakk'ın yanındayız" dedi.

2021.07.13 10:37 - Son Güncellenme: 2021.07.13 11:55 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Devlet Bahçeli: Biz çıkarlarımızın değil ülkülerimizin peşindeyiz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Özellikle ifade etmek istiyorum ki biz çıkarlarımızın değil, ülkülerimizin peşindeyiz. İstikbalimizin değil, istiklalimizin derdindeyiz. Halkın yanındayız. Hakk'ın yanındayız. 

Yalanı ve riayı siyaset zannedenler, yıkımı marifet görenlerdir. Bizim kulislerin ateşinde kaynatılan dedikodu aşına karnımız toktur. Menfaat gruplarının tekliflerine kapımız sürgülüdür. Cumhur İttifakı'nı hedef alan alçak kampanyalara tamamen kulağımız tıkalıdır. Şirret niyetlerinin esiri olanlar ne derse desin, Cumhur İttifakı dünden daha güçlü şekilde ayaktadır. 

Akıllarınca ittifakımızda çatlak arayanlar, her konuyu çarpıtanlar nal toplamaya devam edeceklerdir. Cumhur İttifakı camdan yapılmış bir vitrin süsü bir vazo değildir ki çatlasın. Cumhur İttifakı sipariş üzerine kurulmadı. Pazarlık usulüyle, koltuk sevdasıyla, para pul kaygısıyla basat bulmadı.

İmralı canisi başına nasıl çuval geçirilip Türkiye'ye getirilmişse, Fethullah Gülen de aynı şekilde derdest edilip ülkemize getirilmelidir. ABD, Gülen'i derhal iade etmelidir.

İP Başkanı, FETÖ'cüleri kastederek 'Bütün ağababaları uçup gitti, tüm garibanlar içeride' diyecek kadar ucube bir değerlendirme yapabilmiştir. İçeridekiler gariban değil, haindir, casustur, emperyalizmin kanlı tetikçidir. Garibanı bilmesek bize yutturacak. CHP yönetimine göre 15 Temmuz tiyatrodur. Asıl darbeyse 20 Temmuz 2016'da ilan edilen OHAL'dir. 15 Temmuz gecesi vatanı işgal etmek isteyen teröristler neyse, bu barbarlığa, bu düşmanlığa 'tiyatro' diyenler de aynısıdır. CHP ile İP, HDP'nin yörüngesine sabitlenmenin yanı sıra, PKK'nın çizgisine taşınmışlar, FETÖ işe tek yumurta ikizi haline gelmişlerdir. 

 Bu CHP yönetimi milli mücadele yıllarında görev alsaymış vatanı olumsuz şekilde devrederdi.

Merhum Ecevit'in devlete ve millete bağlılığını tartışmak isteyenleri Allah'a havale ediyoruz. Güneş toplamakla meşhur bu kişinin bir tek Kılıçdaroğlu'na laf etmediği hepimizin yalın şekilde gördüğü gerçektir. Önemli olan kimin ne söylediği değil, söyleyenin kimler tarafından konuşturulduğudur. 

Serok Ahmet fitneyi bıraksın

Serok Ahmet fitneyi bıraksın, buradan kendisini doyuracak ekmek çıkmayacaktır. Onun serokluğu Türkiye'nin temelini dinamitlemenin şifresidir. Serok Ahmet gafletin pençesindedir. Serok Ahmet zillet çamuru içinde çırpınmaktadır. Siyasette zillet ittifakına melanet bir rol biçilmiştir.

Erken seçim dayatması sadece CHP'nin, İP'in, HDP'nin talebi değil, Türkiye düşmanlığı olan çevrelerin dayatması olarak belirginlik kazanmıştır. Oyun içinde oyun vardır, ihanet içinde ihanet sivrilmektedir. Demokrasi paravanı adı altında Türkiye'nin sırtını yerine getirmek projesi ilerlemektedir. Dönme dolaplar dönüp duruyor.

'Hani ittifak yoktu, hani birlikte değillerdi'

Geçen hafta İzmir'de yine bir zillet gösterimi sahne almıştır. CHP ve HDP yan yana gelmiş emel ve eylem birlikteliği yapmıştır. Hani ittifak yoktu, hani birlikte değillerdi. CHP, HDP, İP ortaktır. Kimin cumhurbaşkanı adayı olacağı meselesi aralarında ihtilaf yaratmıştır. Zillet ittifakına tavsiyem, kimin aday olacağını öğrenmek istiyorlarsa ajanslarına sorsunlar. Biden'a ulaşsınlar.

'Büyük Kürdistan ve Büyük İsrail hedeflerini gerçekleştirmek isteyenler kaybedecektir'

Batının bizim gibi ülkelere operasyonları her dönem görülmüştür. Pandora'nın kutusu açılmıştır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'yle Türkiye karşısına çıkan musibetleri göğüsleyecek güçtedir. Hiçbir ülke bize demokrasi dersi verecek kadar sicili temiz değildir. Birlikteliğimizi bölemeyeceklerdir, Türk milletini yenemeyeceklerdir. Büyük Kürdistan ve Büyük İsrail hedeflerini gerçekleştirmek isteyenler kaybedecektir.

'Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi Haziran 2023'te yapılacaktır'

Cumhur İttifakı geleceğe yürürken ayak bağı olanlar demokratik yollarla kenara itilecektir. Cumhur İttifakı güvencedir. TBMM bu hafta içinde çalışmalarına 1 Ekim'e kadar ara verecektir. Ancak siyasette tatile yer olmadığını bilmektesiniz. Kovid kurallarına uyarak seçim bölgenizde insanlarımıza ulaşmanızdır. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi 2023 Haziran'da yapılacaktır."

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2021.07.13 10:37 - Son Güncellenme: 2021.07.13 11:55 - HABER MERKEZİ
A