Denizli'de zorunlu iniş yapan eğitim uçağının enkazı kaldırıldı
Denizli'nin Çal ilçesine zorunlu iniş yaparak ters düşen eğitim uçağı, kepçe yardımıyla düzeltildikten sonra kanatları ve pervanesi sökülerek tıra yüklendi ve Isparta'ya gönderildi. Yaralı pilot Şükrü Yiğit Devebacak'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
2025.01.01 22:47 - Son Güncellenme: 2025.01.01 22:47 - Güncel - İHA
Denizli'nin Çal ilçesine bağlı İsabey Mahallesi'ndeki boş araziye zorunlu iniş yaparak ters dönen eğitim uçağının enkazı kazanın ardından bölgeden kaldırıldı. Jandarma ve teknik ekiplerin yaptığı incelemelerin ardından, çamura saplanan uçağın kanatları ve pervanesi söküldü. Daha sonra kepçe yardımıyla ters dönen uçak düzeltildi ve vinç yardımı olmadan, kepçe kullanılarak tıra yüklendi.
Uçak, detaylı inceleme ve onarım için Isparta'ya gönderildi. Kazanın kesin nedeni yapılacak teknik analizlerle belirlenecek. Öte yandan, yaralı pilot Şükrü Yiğit Devebacak'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
06:27
-
01:15
-
00:59
-
00:11
-
03:55
En Çok Okunanlar
- Belediyeden çalışanlarına rekor zam! 47...
- Milyonlarca emekliyi üzecek haber!...
- Bursaspor 3 puanı, 4 golle aldı!
- Yasa çıkacak diye fiyatları katlandı!...
- Eşcinsel olduğunu açıklayan imam öldürüldü
- Bursa'da kavgayı ayırmaya çalışırken bir...
- Promosyon ödemeleri 27 bin TL'yi buldu:...
- Dağda mahsur kalan 4 genç donmak üzereyken...
- Günlük 1083 TL ödeniyor! Başvuru yağıyor...
- Bursa'da kavgayı ayırmak isterken bıçaklandı
- Kira gibi rakamlar 'Kanunda açık, kiracı...
- 1 buçuk milyon TL'si yandı!
- "Allah'ın gönderdiği zatım" diyen gizemli...
- Bursa'da kış uykusunu unutan ayılar...
- Bursa'da kamyonete çarpmamak için manevra...