David Moyes Rooney'i çizdi

David Moyes Rooney'i çizdi

Manchester United'ın yeni patronu David Moyes, yaptığı açıklamalarla Rooney'e adeta kapıyı gösterdi.

2013.07.15 13:01 - Son Güncellenme: 2013.07.15 13:02 - Spor
A
David Moyes Rooney'i çizdi

Manchester United Menajeri David Moyes'un yaptığı son açıklamalar Wayne Rooney'nin kulüpten ayrılmasına yol açabilir. İskoç menajer Rooney için "Ancak Van Persie sakatlanırsa ona ihtiyacımız olur" diye konuştu.

GİTMEK İSTEYEN ROONEY'İ İKNA ETMİŞTİ
Alex Ferguson'un emekli olma kararını açıklamasının ardından kulüpten ayrılmak istediğini dile getiren Manchester United'ın yıldız oyuncusu Wayne Rooney, daha sonra yeni menajer David Moyes tarafından ikna edilmişti. Başta Paris Saint-Germain ve chelsea olmak üzere birçok avrupa kulübünün hedefinde olan İngiliz futbolcu, açıkça dile getirmese de 2004'ten bu yana top koşturduğu kulübünde kalmaya karar vermişti.

"VAN PERSİE SAKATLANIRSA ROONEY OYNAR"
Ancak David Moyes'un yaptığı son açıklamalar Rooney'in kariyer planını yakından etkileyecek gibi görünüyor. Zira İskoç menajer, Rooney'i takımda as oyuncu olarak değil, Van Persie'nin alternatifi olarak gördüğünü açıkladı. "Robin Van Persie'nin sakatlanması halinde Rooney'e ihtiyacımız olur" ifadelerini kullanan David Moyes, United'ın sadece Rooney'den ibaret bir takım olmadığını söyledi. David Moyes; "Manchester United büyük bir takım ve büyük bir kulüp. Ben de Wayne'in kulüpten daha önemli hale gelmesine izin veremem" diye konuştu.

David Moyes'un bu açıklamalarının ardından Rooney'nin nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor. Chelsea Menajeri Jose Mourinho; geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada 27 yaşındaki golcüyü çok beğendiğini dile getirmişti.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.07.15 13:01 - Son Güncellenme: 2013.07.15 13:02 - Ramazan Acar
A