Cumhurbaşkanı Gül, Türk Araştırmaları Enstitüsü'nde

Cumhurbaşkanı Gül, Türk Araştırmaları Enstitüsü'nde

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve İsveç Kralı Carl XVI. Gustaf, Stockholm Üniversitesi Türkiye Araştırmaları Enstitüsü'nün açılış törenine katıldı.

2013.03.12 22:17 - Son Güncellenme: 2013.03.12 22:18 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Cumhurbaşkanı Gül, Türk Araştırmaları Enstitüsü'nde

 

Stockholm Üniversitesi Frescati Kampüsü'ne birlikte gelen Cumhurbaşkanı Gül ve İsveç Kralı Carl XVI. Gustaf'ı, Rektör Astrid Söderbergh Widding ve Türkiye Araştırmaları Enstitüsü Başkanı Paul Levin karşıladı. Tören öncesinde Cumhurbaşkanı Gül ve İsveç Kralı, üniversite yönetiminden temsilciler ve Türkiye Araştırmaları Enstitüsünün sponsorlarıyla bir süre görüştü.

GÜL VE GUSTAF, ENSTİTÜSÜNÜN ŞEREF DEFTERİNİN İLK SAYFASINI İMZALADI

Açılış töreninde Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve İsveç Dışişleri Bakanı Carl Bildt de birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından Türkiye Araştırmaları Enstitüsünün şeref defterinin ilk sayfasını Cumhurbaşkanı Gül ve İsveç Kralı Carl XVI. Gustaf imzaladı. Törene Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ile heyette bulunan milletvekilleri de katıldı.
 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.03.12 22:17 - Son Güncellenme: 2013.03.12 22:18 - HABER MERKEZİ
A