Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bildiride CHP iddiasına Kılıçdaroğlu cevap verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bildiride CHP iddiasına Kılıçdaroğlu cevap verdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Bu emekli amirallerin merkezinde CHP vardır. 104'ün içinde CHP üyesi olanlar vardır" şeklindeki açıklamasını eleştirdi. Kılıçdaroğlu, "251 kişinin katili olan darbecinin kardeşini büyükelçi tayin etmedin mi?" diye sordu.

2021.04.07 17:49 - Son Güncellenme: 2021.04.07 17:50 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bildiride CHP iddiasına Kılıçdaroğlu cevap verdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kişisel Twitter hesabında 'Seni gidi algıcı seni' notuyla yayınladığı videoda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tepki gösterdi.

Erdoğan'ın Montrö Boğazlar Sözleşmesi'yle ilgili bildiri yayınlayan 104 emekli amirali eleştirirken kullandığı "Çok açık net söylüyorum, şu anda bu emekli generallerin merkezinde CHP'nin kendisi vardır. Bu 104'ün içinde şu anda CHP üyesi olanlar vardır. İncelemeler devam ediyor. Kim bilir daha neler çıkacak?" ifadesine değinen Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Neymiş efendim? Bazı imzacı emekli amirallerin eşleri, gelinleri, damatları, görümceleri CHP'liymiş. Şu zekaya bak Allah aşkına, bu aklı size kim veriyor Allah aşkına? Eğer sen, darbeci akrabası arıyorsan, ben sana söyleyeyim. 251 kişinin katili olan darbecinin kardeşini büyükelçi tayin etmedin mi? Şehitlere bile saygı duymuyorsunuz. He istiyorsan gel şehit ailelerine soralım, ne diyecekler."

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2021.04.07 17:49 - Son Güncellenme: 2021.04.07 17:50 - HABER MERKEZİ
A