"Çok acılar çektik ama değdi"

"Çok acılar çektik ama değdi"

Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener: "Çok acılar çektik ama her şeye değdi. Gelinen bu nokta acılarımızı bir nebze olsun hafifletti. Asıl mücadele şimdi başlıyor. Birlikte TFF'den Trabzonspor'un kupasını almalıyız."

2013.07.17 10:15 - Son Güncellenme: 2013.07.17 10:16 - Spor - HABER MERKEZİ
A
"Çok acılar çektik ama değdi"

Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener UEFA Tahkim Kurulu'nun F.Bahçe ile ilgili verdiği kararı değerlendirdi. Şener büyük bir hukuk mücadelesi verildiğini belirterek "Çok acılar çektik ama her şeye değdi. Taraftarlarımız Türkiye'de şike yapıldığını ispatlamak için yaptıkları eylemlerle de sürece destek oldular. Sonuçta öyle ya da böyle bir karar çıktı. UEFA Tahkim Kurulu, Disiplin Kurulu kararını az bir değişiklikle onadı. Bizlerde 3 Temmuz'da acılar çektik. Gelinen bu nokta çekilen acıları bir nebze olsun hafifletti. Kararın çıkmasında katkısı olanlara çok teşekkürler" dedi.

SIRA TÜRKİYE'YE GELDİ
Başkan Şener artık Şike konusunda Avrupa'da işin bittiğini sıranın Türkiye'ye geldiğini de sözlerine ekleyerek" Asıl mücadele şimdi başlıyor. TFF'den Trabzonspor'un kupasını almak için camia tek ses olmalı. Çünkü TFF Trabzonspor'a kupasını vermemek için direniyor. Emin olun her türlü oyunu da yapacaklardır.

YALNIZ KALMASINLAR
Onun için herkes bu süreçte Trabzon'a destek olmalı. Trabzon dinamikleriyle birlik olmalı, tek ses çıkarmalı. Bizi bıraktıkları gibi inşallah bu mücadelede yeni yönetimi yalnız bırakmazlar. Asıl mücadeleyi yeni yönetim verecek. Ancak ne tür bir hazırlık yapıyorlar gerçekten bilmiyorum. Ya da hazırlıkları var mı onu da bilmiyorum. Ama mücadeleye hazır olmalılar kupayı Trabzon'a getirmeliler" dedi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.07.17 10:15 - Son Güncellenme: 2013.07.17 10:16 - HABER MERKEZİ
A