Çocuk çocuğu darbetti! Tekmeler tokatlar havada uçuştu

Çocuk çocuğu darbetti! Tekmeler tokatlar havada uçuştu

Eskişehir'de parkta bulunan bir çocuk, kendi yaşıtları tarafından akran zorbalığına maruz kalırken bu anlar ise aynı gruptan kimliği belirsiz biri tarafından kaydedilerek sosyal medyada yayınlandı.

2026.04.22 17:03 - Son Güncellenme: 2026.04.22 17:07 - Güncel - İHA
A
Çocuk çocuğu darbetti! Tekmeler tokatlar havada uçuştu
00:46 Çocuk çocuğu darbetti! Tekmeler tokatlar havada uçuştu

İLGİLİ VİDEO

Çocuk çocuğu darbetti! Tekmeler tokatlar havada uçuştu

Olay, Odunpazarı ilçesi Göztepe Mahallesi Uğur Mumcu Parkı'nda önceki akşam 18.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, parkta bulunan bir çocuk, henüz bilinmeyen bir nedenle yaşıtları olan bir grup tarafından darp edilerek akran zorbalığına maruz kaldı. Gruptan birinin darp edilen çocuğa "Özür dile" diye bağırması üzerine çocuk, "Özür diliyorum" dedi. Zorbalığa maruz kalan çocuğun darp edildiği anlar ise gruptan kimliği bilinmeyen biri tarafından kayda alınarak çeşitli sosyal medya platformlarında yayınlandı.

Öte yandan sürekli bir şekilde güvenlik kameraları tarafından izlenen parkta bu olaya hiçbir güvenlik görevlisinin müdahale etmediği belirlendi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2026.04.22 17:03 - Son Güncellenme: 2026.04.22 17:07 - İHA
A