CNN Türk Erdoğan konuşuyor diye Kılıçdaroğlu'nu yayından aldı

CNN Türk Erdoğan konuşuyor diye Kılıçdaroğlu'nu yayından aldı

CNN Türk'teki Tarafsız Bölge programına konuk olan Kemal Kılıçdaroğlu'nu Başbakan Erdoğan konuşuyor diye bir anda yayından aldılar. Durum karşısında şaşıran Ahmet Hakan da canlı yayında sert bir tepki verdi.

2013.12.26 09:54 - Son Güncellenme: 2013.12.26 09:54 - Medya - HABER MERKEZİ
A
CNN Türk Erdoğan konuşuyor diye Kılıçdaroğlu'nu yayından aldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CNN Türk ekranlarındaki Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge'ye konuk oldu. Kılıçdaroğlu programda rüşvet ve yolsuzluk operasyonu ile dikkat çeken açıklamalar yaparken programda ilginç anlar yaşandı.

Başbakan Erdoğan'ın dün gece yeni kabinedeki isimleri açıkladığı sırada CNN Türk'te canlı yayında olan Kılıçdaroğlu'nu bir anda yayından aldılar. Bir süre ekranda Başbakan Erdoğan'ın görüntüsü arkada da Kılıçdaroğlu'nun sesinin yayına yansıması da izleyicileri adeta şok etti.

Ardından tekrar stüdyodaki yayına bağlanan reji Ahmet Hakan'ın sert tepkisi ile karşılaştı. Yaşanan bu olumsuzluk karşısında şaşkınlığını gizeleyemeye Ahmet Hakan da tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

Arkadaşlar tamam acele etmeyin vereceğiz Başbakan tamam ama yani ana muhalefet lideri de konuşurken şey yapmayalım...

Bu sözler üzerine yeniden Kılıçdaroğlu'na dönen Ahmet Hakan "İzin verir misiniz efendim dinleyelim beraber yeni sıcak bir gelişme" diyerek Kılıçdaroğlu'ndan izin istedi ve yeniden Başbakan Erdoğan'ın canlı açıklamasına bağlanıldı.

İşte CNN Türk ekranlarında Kılıçdaroğlu'nun yayından alındığı o anlar;


Kaynak: ROTAHABER 

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2013.12.26 09:54 - Son Güncellenme: 2013.12.26 09:54 - HABER MERKEZİ
A