Cinsel ilişkiye girdiği öğrencisini kıskanınca ortaya çıktı

Cinsel ilişkiye girdiği öğrencisini kıskanınca ortaya çıktı

ABD'nin Teksas eyaletinde meydana gelen olayda, aracında defalarca ilişkiye girdiği öğrencisinin, kız arkadaşıyla samimi tavırlarına dayanamayan Katrina Maxwell adlı öğretmen, öğrencisine makas fırlattı. Maxwell, öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etmek zorunda kaldı.

2021.06.23 13:49 - Son Güncellenme: 2021.06.23 13:49 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
Cinsel ilişkiye girdiği öğrencisini kıskanınca ortaya çıktı

Mahkeme kayıtlarına göre, ABD'nin Texas eyaletinin Houston kentinde bir lisede öğretmenlik yapmış olan Katrina Maxwell, bahar tatilinde 16 yaşındaki bir erkek öğrenciyle ilişkiye girdi. 

Maxwell, öğrencisiyle arasındaki ilişkinin ileriye gitmesinin ardından, çocukla arabasında cinsel ilişkiye girmeye başladı. İkilinin, Mart ve Nisan aylarında ilişkiye girdiği ortaya çıkarken, öğretmen ve öğrencisi arasındaki ilişki, öğretmenin akılalmaz hatası sonucu fark edildi.

KISKANIP MAKAS FIRLATTI

Derste oldukları sırada, karşı sırada sevgilisiyle birlikte samimi şekilde oturan öğrencisini kıskanan Katrina Maxwell, daha fazla dayanamayarak öğrencisine makas fırlattı. Bu sırada sınıfta olan başka bir öğretmen, Maxwell'in sinirini ve ikiliye makas fırlatmasını gördü.

ARAÇTA İLİŞKİYE GİRDİĞİNİ İTİRAF ETTİ

Yaşananları gören öğretmenin olayı, yetkililere bildirmesinin ardından, olayın detayları ortaya çıktı. Adım adım takip edilen ikilinin, öğretmenin arabasına gittiği görüldü. Bu gelişmelerin ardından gözaltına alınan öğretmen Katrina Maxwell, karakoldaki ifadesinde öğrencisiyle 2 kez ilişkiye girdiğini söyledi.

Olayın ardından, 16 yaşındaki öğrenci de gözaltına alındı. Karakolda konuyla ilgili ifade veren öğrenci, öğretmenin "2 kez ilişkiye girdik" ifadesini yalanlayarak, 2 değil defalarca ilişkiye girdiklerini anlattı.

Sheldon Bağımsız Okul Bölgesi (ISD), olaydan başka bir öğretmenin bildirmesi üzerine haberdar oldu. Aynı öğretmen, Maxwell'in daha önce aynı erkek öğrenciyi başka bir kızla gördüğünde kafasına makas fırlattığını söyledi. Maxwell, suçlamaları kabul etti ve tutuklandı. 

İkili arasındaki ilişkinin ortaya çıkmasının ardından Katrina Maxwell isimli öğretmenin, okul kampüsüne girmesi yasaklandı. Maxwell, acil olarak görevden de uzaklaştırıldı. Diğer yandan öğretmenin, kefaret bedeli olarak ise 20 bin dolar belirlendi. Bu paranın ödenmesi durumunda öğretmen serbest kalacak. Ancak meslek yaşamına devam edip edemeyeceği net değil.

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2021.06.23 13:49 - Son Güncellenme: 2021.06.23 13:49 - HABER MERKEZİ
A