Cinayet gibi kaza kamerada

Cinayet gibi kaza kamerada

Aydın-İzmir otoban gişelerinde meydana gelen ve iki kişinin hayatını kaybettiği kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde bir araç, aniden şerit değiştirerek yanındaki aracın gişelere çarpmasına neden oluyor. Kazadan sonra hiçbir şey olmamış gibi kaçan aracın sürücüsü görüntülerden yola çıkarak yakalandı. Mahkemeye çıkarılan sürücü tutuklandı.

2021.02.07 11:25 - Son Güncellenme: 2021.02.07 11:27 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Cinayet gibi kaza kamerada
04:28 Cinayet gibi kaza kamerada

İLGİLİ VİDEO

Cinayet gibi kaza kamerada

Aydın'ın Efeler ilçesinde bir otomobilin otoban gişelerindeki beton bariyere çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetmiş, 2 kişi de yaralanmıştı. Meydana gelen kaza sonrası kazaya sebebiyet verdiği belirlenen Onur B. isimli sürücünün hiçbir şey olmamış gibi gaza basıp gitmesi görenleri şaşırttı. Edinilen bilgiye göre, Ali İlkimen yönetimindeki 20 HA 949 plakalı Volkswagen otomobil, İzmir istikametine gitmek üzere otobana girdiği sırada Aydın-İzmir otoban gişelerindeki beton bariyere çarptı.

Otoban gişeleri uygulama noktasında görevli polislerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda 112 Acil Sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri otomobil içerisinde sıkışan yaralıları sıkıştıkları yerden kurtardı. Kazada yaralanan sürücü Ali İlkimen (45), Havva Ovacıklı (65), Mehmet Ovacıklı (65) ve Davut Özkan (43) ambulanslarla Aydın'daki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Havva Ovacıklı ve araç sürücüsü Ali İlkimen hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralılar Davut Özkan ve hayati tehlikesi devam eden Mehmet Ovacıklı'nın tedavisi hastanede sürüyor.

Kamera kayıtlarından tespit edildi
Kaza sonrası otoyoldaki kameraları incelemeye alan polis ekipleri, 09 ACV 15 plakalı otomobilin gişe girişinde diğer otomobilin bir anda önüne kırarak sıkıştırıp kazaya sebebiyet verdiği ve olay sonrası kaçtığı tespit edildi. Kaza sonrası yakalanarak gözaltına alınan otomobil sürücüsü Onur B. emniyetteki işlemlerinin ardından Aydın Adliyesi'ne sevk edildi. Hakim karşısına çıkartılan Onur. B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.02.07 11:25 - Son Güncellenme: 2021.02.07 11:27 - HABER MERKEZİ
A