Çılgın aşıktan ilginç evlenme teklifi

Çılgın aşıktan ilginç evlenme teklifi

Çanakkale'de Hakan Özdemir isimli bir kişi, bir süredir birlikte olduğu kız arkadaşı Ahsen Duygun'a sürpriz bir evlilik teklifi hazırladı.

2013.06.29 16:00 - Son Güncellenme: 2013.06.29 16:00 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Çılgın aşıktan ilginç evlenme teklifi

Özdemir, kız arkadaşı Ahsen Duygun ile birlikte kordon boyunda gezintiye çıktı. Çift, kordonda yürürken arkadaşları tarafından üzerinde çiftin fotoğraflarının yer aldığı, "Benimle ömür boyu güler misin?" yazılı bir pankart açıldı. Pankartı görünce ne olduğunu anlayamayan genç kız, daha üzerindeki şoku atamadan Özdemir diz çöküp cebindeki yüzüğü çıkararak bu kez sözlü olarak evlenme teklif etti.

Arkadaşları tarafından da meşale ve maytaplarla süslenen sürpriz üzerine şaşkına dönen Ahsen Duygun, kordonda gezintiye çıkan onlarca vatandaşın alkışları arasında önünde diz çöken erkek arkadaşına 'Evet' yanıtını verdi. Özdemir, tezahüratlar arasında kız arkadaşını kucaklayarak sevincini gösterdi. Aldığı teklifin şaşkınlığıyla ne yapacağını bilemeyen Duygun, 'Çok teşekkür ediyorum, şu an şoktayım. Tabii ki evet diyorum' dedi. Özdemir ise, 'İlginç ve özel olmasını istedim. Böyle bir şeye karar verdim. İnşallah beğenmiştir. Hoşuna gittiyse ne mutlu bana' diye konuştu. Çift, mutluluklarına ortak olan vatandaşların alkışları arasında dev pankartın önünde poz verdi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.06.29 16:00 - Son Güncellenme: 2013.06.29 16:00 - HABER MERKEZİ
A