CHP'nin içinde kazan kaynıyor

CHP'nin içinde kazan kaynıyor

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, "Ana muhalefet partisinin içinde İstanbul büyükşehir belediye başkan adaylığı için kazan kaynıyor" dedi.

2012.12.13 23:13 - Son Güncellenme: 2012.12.13 23:13 - Siyaset
A
CHP'nin içinde kazan kaynıyor

Mecidiyeköy Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Siyaset Akademisi 13. Dönem ''Lider Ülke: Türkiye Yerel Yönetimler Programı-1'' organizasyonunun İstanbul Avrupa Yakası ayağının açılışına katılarak ilk dersi veren Bağış, burada ''Deneyim ve Vizyon Paylaşımı'' konusunda tecrübelerini paylaştı.

Bağış, 1994'ten beri İstanbul'da önemli işler yapıldığını, Türkiye'nin en önemli vitrini olan İstanbul'u çok daha güzel platformlara taşımak için durmadan çalışıldığını ve büyük çabaların ortaya konulduğunu kaydetti.

Egemen Bağış, şöyle devam etti: ''Biz çok farklı çaba ortaya koyarken karşımızda, Allah başımızdan eksik etmesin, daha iyisini arasak bulamazdık, çok keyifli bir muhalefet var. Kendisi İstanbul büyükşehir belediyesi başkan adayıyken ev tuttuğu ilçenin adını bile bilemeyen, şimdi ana muhalefetin genel başkanı olan bir zihniyetle mücadele etmek çok keyifli. Ana muhalefet partisinin içinde İstanbul büyükşehir belediyesi başkan adaylığı için kazan kaynıyor farkındaysanız acayip Bizans oyunları dönüyor''

 

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2012.12.13 23:13 - Son Güncellenme: 2012.12.13 23:13 - Ramazan Acar
A