CHP'li Akkiraz'a ölüm tehdidi
Mansur Yavaş'ın CHP'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının gündeme gelmesiyle birlikte bu ismi eleştiren İstanbul Milletvekili Sabahat Akkiraz'a tehdit telefonları yağdığı ortaya çıktı.
2013.12.19 07:31 - Son Güncellenme: 2013.12.19 07:31 - Siyaset - HABER MERKEZİAkkiraz, CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüşecek. Eleştirilerin ardından Sabahat Akkiraz ve kardeşi Hasan Akkiraz'a tehdit telefonları geldiği ifade edildi. Kendisini "ülkücü" olarak tanıtan bir kişinin "Seni vururuz, öldürürüz" tehditleri savurduğu belirtildi. Akkiraz'ın görüşmede kendisine yöneltilen hakaret ve tehditleri de belirterek "sağ aday" eleştirisini yenileyeceği kaydedildi.
Akkiraz, bazı illerde sağ isimlerin adaylıklarının gündeme gelmesi ile şu açıklamayı yapmıştı:
"Zannımca partimizde artık aday olmak için ilk kıstas sağcı olmak. Düne kadar bize küfredenler için oy istediğimiz tabanımız ne der acep? İlkelerimiz ve solculuğumuzu yok saymamalı. Dikkat ediyorum; eleştirenlerin ortak özelliği; CHP kadrolarını yok saymak ve sağ adaylarla kazanılacak fikri ile partiyi köşeye sıkıştırma. 1989'da adaylarımız solcu idi ve nerdeyse her yerde biz kazandık. Aslolan sol ve halkçı politikalardır."
Öne Çıkan Galeriler
Öne Çıkan Videolar
-
01:42
-
01:21
-
01:06
-
00:31
-
02:52
En Çok Okunanlar
- Bursa'da sevilen gofret markasına flaş...
- AKOM uyardı! Bursa'ya 'İzlanda soğukları'...
- Aile hekiminden rapor almak artık ücretli!
- Bursa'da ev sahiplerinin dairelerini sahte...
- Türkiye üretimli Dubai çikolataları...
- Bursa'da özel tasarım 3 katlı 'uyuşturucu...
- Zincir marketlerde satılıyordu: Ünlü...
- Faizsiz kredi! 55 bin TL veriyorlar,...
- Bursa'da yat fabrikasında Grev için geri...
- Adana'da vahşet! 3 kişi boğazları kesilmiş...
- Papa Ziyareti öncesi 2 Kardinal ve 102...
- Güney Kore Devlet Başkanı Yoon,...
- Türkiye'de hurda araç teşviki geliyor mu?
- Bursa'da sokakta yürürken yakalandı!
- Çalışma saatleri kısalıyor mu? Hükümet...