CHP 400 başkan adayını bugün duyuracak! Bursa'nın Büyükşehir Adayı Mustafa Bozbey oldu

CHP 400 başkan adayını bugün duyuracak! Bursa'nın Büyükşehir Adayı Mustafa Bozbey oldu

CHP bugün Parti Meclisi'ni toplayacak. Toplantı sonrası İstanbul, Antalya ve Bursa Büyükşehir Belediye başkan adaylarının açıklanması bekleniyor. Bursa'nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey oldu.

2018.12.18 09:00 - Son Güncellenme: 2018.12.18 09:13 - - HABER MERKEZİ
A
CHP 400 başkan adayını bugün duyuracak! Bursa'nın Büyükşehir Adayı Mustafa Bozbey oldu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Antalya için Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Bursa için ise Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in isimleri kamuoyuna duyurulacak.

Uzun süren yoğun temasların ardından yapılan değerlendirmelerden sonra 20 yıldır Nilüfer Belediye Başkanı olan Mustafa Bozbey'in CHP'nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmasına karar verildi.

Bursa'da CHP'li iki belediye olan Nilüfer ve Mudanya'da gösterilecek adaylarınsa bugün kamuoyuna duyurulması beklenmiyor. 

Siyasi kulislere yansıyan son bilgilere göre ilçelerle ilgili değerlendirmeler devam ediyor. 

Önümüzdeki hafta CHP'nin Nilüfer ve Mudanya adaylarının da açıklanması gündemde.

Öte yandan Ankara, İzmir ve Mersin ile birlikte 10 ilin belediye başkan adaylarının 24 Aralık'ta açıklanacağı öğrenildi. Ankara'da Mansur Yavaş'ın adaylığı konuşulurken, Sinan Aygün ve CengizTopel için de anketler yapıldığı belirtildi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığı için Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer'in adı öne çıktı. 

CHP, bugün yaklaşık 400 ilçenin başkan adayını daha kamuoyuna duyuracak.

İstanbul'un CHP'li belediyelerinde kimin aday olacağının 15 Ocak'ta açıklanması bekleniyor. İstanbul´da bazı ilçeler için milletvekilleri Akif Hamzaçebi, Onursal Adıgüzel, Mahmut Tanal'ın isimleri geçiyor.

Diğer için tıklayın


2018.12.18 09:00 - Son Güncellenme: 2018.12.18 09:13 - HABER MERKEZİ
A