Chelsea'nin, Rooney teklifi reddedildi

Chelsea'nin, Rooney teklifi reddedildi

İngiltere Premier Ligi takılarından Chelsea, İngiliz forvet oyuncusu Wayne Rooney için yapılan teklifin, Manchester United tarafından reddedildiğini açıkladı.

2013.07.17 16:41 - Son Güncellenme: 2013.07.17 16:41 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Chelsea'nin, Rooney teklifi reddedildi

 

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, Manchester temsilcisinin, teklifi geri çevirdiği belirtilerek, "Chelsea Kulübü, dün Wayne Rooney'nin transferi için Manchester United'a yazılı teklifte bulunulduğunu onaylamaktadır. Teklifin şartları gizli olsa da şüphe ve aksi yöndeki haberleri bertaraf etmek için teklif edilen satın alma bedelinin, herhangi bir Chelsea oyuncusunun, Manchester United'a transferi ya da kiralanmasını içermediğini vurgulamak isteriz" ifadeleri kullanıldı.

İngiliz basını, Londra ekibinin, Rooney'i transfer etmek için Manchester United'a, Juan Mata veya David Luiz'den birinin yanı sıra 10 milyon sterlin ödemeyi teklif ettiğini öne sürmüştü.

İngiltere Milli Takımı'nda da forma giyen 27 yaşındaki forvet, geçen sezonun sonuna doğru fazla süre alamamasından dert yanmış ancak teknik direktör David Moyes, ısrarla Rooney'nin satılık olmadığını vurgulamıştı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.07.17 16:41 - Son Güncellenme: 2013.07.17 16:41 - HABER MERKEZİ
A