Cem Yılmaz çaldı, Ozan Güven söyledi
Ünlü komedyen Cem Yılmaz yakın arkadaşı oyuncu Ozan Güven'le birlikte soluğu Bodrum'da aldı. Eğlenmek için gittikleri mekanda sahneye çıkan ikili hem çaldı hem söyledi.
2016.08.25 18:33 - Son Güncellenme: 2016.08.25 18:33 - Magazin - HABER MERKEZİKomedyen Cem Yılmaz'ın, eski manken Ebru Şallı ile görüntüleri Çeşme'de ortaya çıkmıştı. İki günlük Çeşme tatilinin ardından Cem Yılmaz yakın arkadaşı Ozan Güven ile Bodrum'a geldi. Önceki gün eğlenmek için gittikleri Marina bir mekanda sahneye çıkan ikili hem çaldı hem söyledi. Ardından başka bir mekana geçen ikili orada da Necati ve Saykolar'ı dinledi. Bir anda sahneye çıkan Cem Yılmaz baterinin başına geçerken, Ozan Güven ise mikrofonu eline alarak şarkı söylemeye başladı.
Barış Manço'nun 'Aynalı Kemer' şarkısını söyleyen Ozan Güven'e Cem Yılmaz ise bateri çalarak eşlik etti. Ozan Güven'in söylediği şarkının ardından mikrofonu eline alan Cem Yılmaz ise Necati ve Saykolar ile birlikte 'Psikopatım' şarkısını söyledi.
Öne Çıkan Galeriler
Öne Çıkan Videolar
-
01:48
-
00:10
-
03:46
-
03:14
-
01:25
En Çok Okunanlar
- Bursa'da emniyet uygulamasını gördü, "Para...
- Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren'in...
- Adana'da silahlı kavga: 2 kardeş öldürüldü
- Gram altın tarihi yüksek seviyesine...
- Motorine zam...
- Otobüste mastürbasyon rezaleti!
- Bursa'da stajyer öğrenci transpaletin...
- Her ayın 16'sında Bursalılar için GROSS...
- Bursa'da vatandaştan otobüs isyanı!
- Atık ayrıştırma tesisinde bebek cesedi...
- Oyuncu Şafak Sezer milyonda bir görülen...
- En düşük emekli maaşı 14 bin 469 liraya...
- MEB duyurdu! Özel okul velileri ders...
- Genç astsubay silahla vurulmuş halde ölü...
- Saadet Partililer Bursa'da kaza geçirdi!