Celal Ter: Play-off mutluluğu içerisindeyiz

Celal Ter: Play-off mutluluğu içerisindeyiz

TFF 3. Lig ekiplerinden İnegöl Kafkasspor kulüp başkanımız Celal Ter gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.

2024.04.17 15:24 - Son Güncellenme: 2024.04.17 15:24 - Spor - KAAN VARDAR
A
Celal Ter: Play-off mutluluğu içerisindeyiz

Tarihlerinde ilk defa mücadele ettikleri profesyonel liglerde, son iki haftaya kala play-offları garantilediklerini belirten Ter " İlk yıl mücadele ettiğimiz 3.ligde genç oyuncularla birlikte tecrübeli oyuncuları harmanlayarak iyi bir sezon geçirerek son iki haftaya girerken play-off oynama başarısı göstermiş bulunmaktayız. İnegöl Futbol camiasına play-off heyacanını yaşatacak olmanın mutluluğu içerisindeyiz"

TÜM HERKESİ MADDİ MANEVİ YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ

Play-off oynamanın zorluklarını belirten Celal Ter " Play-offta karşılaşacağımız rakiplere göre çok daha az bütçeyle bu işleri başaran futbolcu, eknik ekip ve yönetim kurulumuza teşekkür ederek, bu başarının maddi ve manevi olarak İnegöl Futbol camiasının sahiplenmesini istiyoruz.

U-19 VE U-17 GRUPLARIMIZ İLE TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILIYORUZ

A takımın başarısının yanı sıra alt yapıda da başarılı sonuçlar aldığıklarını belirten Ter " Bu sezon akademi liglerinde ilk defa mücadele etmemize rağmen U-19 grubumuz ligini şampiyon olarak tamamlamış, U-17 grubumuzda ligini ikinci sırada tamamlayarak Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazanmıştır. Bugün oynanan maçlar sonucunda U-17 takımımız son 8 takım arasına kalmayı başarmıştır. Amacımız önümüz deki yıllarda bu oyuncuları A takıma katarak alt yapıya verdiğimiz değerin meyvelerini almak istiyoruz. U-19 grubundan 4 U-17 grubumuzdanda 1 oyuncu A takıma çıkarılmış olup, 2007 doğumlu oyuncumuz Onur Toroman'ın Arguvanspor deplasmanında 60. Dakikada oyuna girerek süre alması bizleri ayrıca gururlandırmıştır" diye konuştu

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2024.04.17 15:24 - Son Güncellenme: 2024.04.17 15:24 - KAAN VARDAR
A