Çavuşoğlu: Türkiye'nin en iyi mobilyası Bursa İnegöl mobilyası

Çavuşoğlu: Türkiye'nin en iyi mobilyası Bursa İnegöl mobilyası

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, İnegöl Modef Expo Fuarını ziyaret ederek mobilyacılara hayırlı işler dileklerini iletti. Çavuşoğlu; Türkiye'nin en iyi mobilyasının İnegöl mobilyası olduğunu da vurguladı.

2017.10.23 12:00 - Son Güncellenme: 2017.10.23 12:01 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Çavuşoğlu: Türkiye'nin en iyi mobilyası Bursa İnegöl mobilyası

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Cumartesi günü İnegöl'e gelerek beraberindeki AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleri ile partililerin katılımıyla Modef Expo fuarını ziyaret etti.

İNEGÖL, TÜRKİYE MOBİLYASINI DÜNYAYA TANITAN BİR İMAJ OLUŞTURDU

Fuarda stantları tek tek gezerek mobilyacılara hayırlı işler dileklerini ileten Çavuşoğlu, ayrıca mobilyaları da ilgiyle inceledi. Ziyareti sırasında bir açıklama da yapan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, "Salı günü açılışı yapılan Mobilya fuarımızın bu yıl 38´incisi düzenleniyor. Bu vesile ile fuara katılan herkese hayırlı işler diliyorum. Onlarla istişare etmek için İnegöl'e geldim. İnegöl sadece mobilya üretiminde değil mobilyanın teşhiri, ambalajı ve tanıtımıyla alakalı da çok önemli bir mesafe kat etti. Adeta Türkiye'nin mobilya sektörünü tüm dünyaya tanıtan bir imaj oluşturdu. Sektördeki tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi.

"TÜRKİYE'NİN EN İYİ MOBİLYASI İNEGÖL MOBİLYASIDIR"

Yapılan her üretimin aynı zamanda bir istihdam, yapılan her ihracatın ülkemiz için bir kaynak olduğuna da vurgu yapan Çavuşoğlu, "Onların yaptığı üretim, faaliyet, fuarlar ülke menfaatleri açısından çok önemli. Bizler hem iktidar hem siyaset olarak onların önünü açmak noktasında elimizden gelen gayreti gösterdik, göstermeye de devam edeceğiz. Geçtiğimiz Pazar günü Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi'nde 100 esnafımızın bir araya gelmesiyle gerçekleştirilen İndirim Festivaline katılmıştım. Ancak Salı günü burada açılışta bulunma fırsatım olmamıştı. Bugün buraya gelerek fuarda bulunmak istedim. Türkiye'nin en iyi mobilyası İnegöl mobilyasıdır. Bu İnegöl'ün mottosudur. Bunun ortaya çıkan tabloyla realize edilmiş olduğunu görüyorum. Bugün itibariyle buraya 70 ayrı ülkeden 20 bin müşteri gelmiş durumda ve birçok sipariş verildi, pazarlık yapıldı. Bu İnegöl'ün hacminin büyümesi, hareketlenmenin olması, Bursa'nın ihracat oranlarının artması ve Türkiye'nin ihracat oranlarının artmasıdır. İnegöl sadece mobilyasıyla değil yaklaşık 1 milyar dolarlık ticaret hacmi, kültürü, turizmi, zirai ve tarım alanındaki üretim kapasitesi, ürün kalitesiyle çok önemli bir merkez olma yolunda hızla ilerliyor. Biz de bundan onur duyuyoruz. Sanayicilerimize çok teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle fuarımızın hayırlı olmasını, nice fuarlarda nice işbirliklerinin oluşmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Çavuşoğlu, basın mensuplarının sorularını da yanıtladığı açıklamasının ardından fuar alanından ayrıldı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2017.10.23 12:00 - Son Güncellenme: 2017.10.23 12:01 - HABER MERKEZİ
A