Çarşıda pazarda Bursa'nın en pahalısı!
Bursa pazarlarında Giresun fındığı, fiyatıyla en değerli kuruyemiş olarak tezgahlarda yerini alıyor.
2025.05.07 13:12 - Son Güncellenme: 2025.05.07 13:15 - Bursa Bölge - MERVE DENİZ EKİCİ
MERVE DENİZ EKİCİ / BURSADA BUGÜN
Günümüzde yükselen enflasyonla birlikte vatandaşların alım gücünün düşmesi ve ürün fiyatlarının artışıyla pek çok sektör ve iş alanında dalgalanmalar söz konusu olmaya devam ediyor.
Hayat pahalılığı, her sektörü vurduğu gibi pazar tezgahlarını ve üreticileri de etkiledi. Bursa pazarlarında kilo fiyatının dörtlü hanelere doğru ilerlemesiyle Giresun fındığı, kuruyemiş tezgahlarının en değerli ürünü olarak yerini aldı.
GİRESUN FINDIĞI ATEŞ PAHASI
Bursa'da kuruyemiş tezgahlarındaki en pahalı ürün olan Giresun fındığı, dörtlü hanelere doğru ilerliyor.
Çifte kavrulmuş Giresun fındığı, tam 980 TL'ye satışa sunuluyor. Giresun fındığı, diğer kuruyemiş fiyatlarıyla kıyaslandığında 'kuruyemiş tezgahının en değerli ürünü' yorumlarına sebep oldu.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
25:19
-
00:34
-
02:02
-
01:00
-
00:27
En Çok Okunanlar
- Tarih şimdiden verildi! Bursalıya hayır...
- 27 yıllık efsane adım adım iflas ediyor!
- Bursa Büyükşehir müjdeyi vermişti:...
- Bursa'ya an itibarıyla giriş yaptı: Sakın...
- Emeklilik planınızı akıllıca yapın!
- BURULAŞ duyurdu: O gün hizmet vermeyecek!
- Kimse beklemiyordu: Bir anda karar alındı!...
- Tarlaya gittiler, gözlerine inanamadılar!...
- Bursa'nın dev şirketine üst düzey atama!
- Gece yarısı Bursa'da korkutan kaza!
- Bursa için geri sayım başladı: En kısa...
- Bursa'da alacak verecek kavgasında...
- Bursa'ya uyarı üstüne uyarı! Kuvvetli...
- Bursalı SGK uzmanı Özgür Erdursun 'çok...
- Bursalılar dikkat: Kapalı olacak!