BUSKİ'nin çatısında intihar girişimi

BUSKİ'nin çatısında intihar girişimi

Bursa'da bir vatandaş BUSKİ'nin çatısında intihar girişiminde bulundu. İntihar girişiminde bulunan vatandaş, aşağı sorunlarını anlatan bir mektup fırlattı. Vatandaş uzun uğraşlar sonrasında ikna edildi.

2024.04.03 15:17 - Son Güncellenme: 2024.04.03 16:49 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
BUSKİ'nin çatısında intihar girişimi

Bursa'da bir vatandaş, BUSKİ'nin çatısında intihar girişiminde bulundu. İntihar girişiminde bulunan vatandaş, aşağı bir mektup fırlattı. Kişinin iddialarına göre BUSKİ tarafından alacaklarını alamadığını, emekli olduğunu ve geçinemediğini belirtti.

AŞAĞI BİR MEKTUP FIRLATTI

Bursa'da bir vatandaş, apartmanın tepesine çıkıp intihar girişiminde bulundu. Aşağıda onu bekleyen itfaiye ekipleri ve vatandaşlara bir mektup fırlatan Öner A., mektubunda şu sözlere yer verdi:

"Ben 6 ay önce BUSKİ açma kapamada çalışıyorken, EYT kanunu çıktı. ende istenilen şartları taşıyordum, çok borcum vardı yoksa icra gelme durumuyla karşılaşacaktım. 7200gün primim vardı bende emeklilik için dilekçemi  vermek zorunda kaldım ve 3 çocukla yaşamamız imkansız emekli maaşı bağlandı (7.500tl) Bu maaşla çoluğu çocuğu nasıl geçindirecektim ? Yetkililerle tekrar konuşmaya çalıştım mecburiyeten genç yaşta uzaklaşmış olduğum görevime dönmek istedim. Yüzüme bile bakmadılar, "sen genç yaşta emeklisin" diye, sanki sabıkalı olmuşum hissini tattırdılar bana. Emeklilik değil de bu mudur? Bu ölüm aylığıyla emeklilik taktiri haklılığımı sizlerle paylaştım. 6 aydır çalışamadığım için kredi kartlarına aşırı borçlandım bu yaştan sonra icralık olmak istemiyorum. Tekrar görevime dönüp çalışmak istiyorum bu durumlara düşmemek için. emeklilik ölmek olmaması lazım. Saygılarımla...

Öner A."

İKNA EDİLDİ

İntihar girişiminde bulunan vatandaş İtfaiye ekiplerinin ve çevredeki vatandaşların konuşmasıyla birlikte ikna edildi.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2024.04.03 15:17 - Son Güncellenme: 2024.04.03 16:49 - HABER MERKEZİ
A