Bursaspor Vakfı devir teslim töreni gerçekleşti

Bursaspor Vakfı devir teslim töreni gerçekleşti

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Bursaspor Vakfı Genel Kurulu'nda Başkan seçilen Ali Ademoğlu ve yönetimin devir teslim töreni Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde gerçekleşti. Törene Bursaspor Vakfı yönetim kurulu ve Bursaspor Vakfı eski başkanı Galip Sakder katıldı.

2021.07.05 15:44 - Son Güncellenme: 2021.07.05 16:07 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Bursaspor Vakfı devir teslim töreni gerçekleşti

Bursaspor'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Bursaspor Vakfı eski başkanı Galip Sakder devir teslim töreninde şöyle konuştu; "Artık birlik, beraberlik zamanı. Benimle beraber bu yola çıkıp Vakıf'ta yürüyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yeni yönetimimiz Bursaspor Vakfı'nı en iyi yerlere taşıyacaklardır. Kim Bursaspor'a hizmet ediyorsa onların arkasındayız. Ben güvenilir bir ele bırakıyorum. Ali Ademoğluve ekibine hayırlı, uğurlu olsun diyorum.

Bursaspor Vakfı Başkanı Ali Ademoğlu ise " Değerli Divan Başkanım Galip Sakder'e Vakıf'a verdikleri emekler şahsınız ve yönetim kurulunuza teşekkür ediyorum. İnşallah bu birlik ve beraberlik devam edecektir. Vakıf çok önemli burada görev almaz bizler için bir şeref. Vakıf'ın en önemli özelliği fiziksel yapılar yapmasıdır. Bizim hayalimiz Bursaspor Okulu, bununla ilgili temasları yapacağız. Bursaspor Müzesi için girişimlerimiz olacak. Birlik olup her şeyi yapacağız. 

Divan Başkanlık Kurulu ve Bursaspor Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri, Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti.

Ziyarete Divan Başkanlık Kurulu ve Bursaspor Vakfı Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra Başkanımız Hayrettin Gülgüler, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Hasan Gürler, Tamer İşler, Osman Uçar, Batu İlker Demirtaş, Serhat Akgün, Ali Ağır ve Mustafa Ermiş ile Teknik Direktörümüz Mustafa Er katıldı.

Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Galip Sakder ve Bursaspor Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ademoğlu, Yönetim Kurulumuza başarı dileklerinde bulundu.

Ziyaretin sonunda Yönetim Kurulumuza baklava ve çiçek hediye edildi. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.07.05 15:44 - Son Güncellenme: 2021.07.05 16:07 - HABER MERKEZİ
A