Bursaspor için kazanma vakti!

Bursaspor için kazanma vakti!

Timsah, Fatih Tekke yönetimindeki ilk sınavında, evinde namağlup Eyüpspor'u yenerek, ligde galibiyetle tanışmak istiyor.

2021.08.28 08:29 - Son Güncellenme: 2021.08.28 08:31 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Bursaspor için kazanma vakti!

HABER MERKEZİ / BURSADA BUGÜN

TFF 1. Lig'in 3.haftasında Bursaspor, yeni teknik direktörü Fatih Tekke yönetimindeki ilk sınavını, bu akşam sahasında yenilgisiz Eyüpspor önünde verecek.

KARŞILAŞMA SAAT 21.45'TE

Bitci Timsah Arena'da saat 21.45'te başlayacak mücadeleyi İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Emre Kargın yönetecek. Kargın'ın yardımcılıklarını Sezgin Çınar ve Bersan Duran yapacak. 4. hakem ise Ferhan Kestanlıoğlu...

TRT SPOR CANLI VERECEK

Bu önemli karşılaşma, TRT SPOR ile Beinsports 81. kanaldan naklen ekrana gelecek.

EKSİKLER VAR

Timsah'ta; İsmail Çokçalış ve Ramazan Keskin'in yanı sıra sakatlığı tam geçmeyen Jorquera da yok. Taha Altıkardeş'in durumu ise maç öncesi belli olacak.

Erzurum'da sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Cüneyt Köz düzeldi.

NAMIK ALASKAROV İLK KEZ OYNUYOR

Lisansı hafta içinde çıkan Azerbaycanlı sağ kanat oyuncusu Namık Alaskarov, kaçırdığı 2 maçın ardından bu akşam ilk kez yeşil-beyazlı formayı giyecek.

Eyüpspor'da ise, daha önce Bursaspor'da oynayan Bogdan Stancu, Emrullah Şalk, Çağlar Şahin Akbaba ve Bekir Yılmaz eski takımlarına karşı forma giyecekler.

İŞTE MUHTEMEL 11...

İlk 2 haftayı 1 puanla kapatan Bursaspor'da; teknik direktör Fatih Tekke'nin sahaya nasıl bir kadro süreceği merakla bekleniyor.

Bursaspor'un muhtemel 11'i şöyle:

Erhan Erentürk- Ozan İsmail Koç, Luka Capan, Taha Altıkardeş, Onur Atasayar- Emirhan Aydoğan, Burak Altıparmak, Massimo Bruno- Namık Alaskarov, Tim Matavz (Batuhan Kör), Ofosu.

MİLLİ ARA VAR

Bu karşılaşmadan sonra milli maçlar nedeniyle, lige 11-12 Eylül'e kadar 14 gün ara verecek.

Timsah, 4.haftada Altınordu'ya konuk olacak.

 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.08.28 08:29 - Son Güncellenme: 2021.08.28 08:31 - HABER MERKEZİ
A