Bursaspor Eskişehir deplasmanına umutlu gitti

Bursaspor Eskişehir deplasmanına umutlu gitti

SPOR Toto Süper Lig'de sezonun ilk maçını yarın deplasmanda Eskişehirspor ile yapacak olan Bursaspor, bugün hazırlıklarını yaptı ve saat 17.00'de Eskişehir'e galibiyet parolasıyla gitti.

2013.08.17 18:52 - Son Güncellenme: 2013.08.17 18:54 - Spor
A
Bursaspor Eskişehir deplasmanına umutlu gitti

Yabancı kontenjanı nedeniyle sakatlıktan yeni çıkan Arjantinli Belluschi ile Basser Bursa'da kaldı. Bursa'da kalan futbolcular yarın yardımcı antrenör Faruk Korkmaz yönetiminde sabah bir çalışma yapacaklar.

Hareket öncesi yapılan futbolcu, teknik direktör Chiristoph Daum, Genel Direktör Ayhan Barışıcı sezonun ilk maçı öncesinde umut dağıttılar.

BARIŞICI: ZEVKLİ MAÇ OLACAK

"Bursaspor ve Eskişehirspor için önemi büyük olan bir maç oynanacak. Sezona iyi başlamak istiyoruz. Bu nedenle zevkli ve heyecanlı bir maç oynanacak. İnşallah galibiyetle dönmek istiyoruz. Alınacak üç puan herkesi rahatlatacaktır. İnşallah yeni sezon taraftarlarımıza, kulübümüze ve Daum'a hayır getirir" dedi.

DAUM KAREKTERLİ KADROMUZ VAR

Bursaspor'un yeni teknik direktörü Chirstoph Daum, yarınki mücadele için umutlu konuştu. Daum, şunları söyledi:

"Evime geldiğim için çok mutluyum. Ligdeki ilk sınavımızı yarın yapacağız. Kısa bir süre önce geldim. Elimde çok karekterli bir kadro var. Vojvodina karşısındaki şok sonrası onları motive etmeye çalıştık. Bu kadro ile bu sezon büyük işler yapacağımıza inanıyorum. Ertuğrul Sağlam benim eski öğrencim. Ancak teknik direktör olarak çok önemli işler yaptı. İki eski dost gibi maç öncesibirbirimize başarı dileyeceğiz. Maç sonrası ise sonuç ne olursa olsun birbirimizi tebrik edeceğiz."

FUTBOLCU GÖRÜŞLERİ

FREY:

"Sezona deplasmandaki Eskişehirspor karşılaşmasıyla iyi başlamak istiyoruz. Alacağımız üç puan moralimizi yükseltecektir. Güzel bir maç olacaktır."

RENATO CİVELLİ

"Yeni bir teknik direktör ve beklentilerimiz çok yüksek. UEFA Kupası'nda Vojvodina karşısında aldığımız yenilgiyi unutturabilmek için bu maç çok iyi bir fırsat. Bunu değerlendirmek istiyoruz."

SESTAK

"Eski hocamız Ertuğrul Sağlam'ın takımına karşı mücadele yapacağız. Hedefimiz sezona galibiyetle başlayabilmek. Bunu da başaracağımızdan hiç şüphemiz yok." 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.08.17 18:52 - Son Güncellenme: 2013.08.17 18:54 - Ramazan Acar
A