Bursaspor'da teknik direktör arayışı hızlandı

Bursaspor'da teknik direktör arayışı hızlandı

Bursaspor yönetim kurulu dün akşam Adanaspor'a 1-0 mağlup olduktan sonra Hamza Hamzaoğlu ve ekibiyle yolları ayırmasının ardından yeşil beyazlı kulüpte teknik direktör arayışı hızlandı.

2017.01.22 13:32 - Son Güncellenme: 2017.01.22 14:15 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Bursaspor'da teknik direktör arayışı hızlandı
07:58 Bursaspor - Adanaspor maçının ardından

İLGİLİ VİDEO

Bursaspor - Adanaspor maçının ardından

Bursaspor İkinci Başkanı Ali Ademoğlu, Hamza Hamzaoğlu'ndan boşalan teknik direktörlük koltuğu için somut gelişmelerin yarın yaşanacağını ve yerli bir teknik adamı göreve getirmek istediklerini söyledi. 
Yeşil-beyazlı kulüp, dün oynanan ve 1-0'lık mağlubiyetle sonuçlanan Adanaspor maçının ardından Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve ekibi ile yolların ayrıldığını açıklamıştı.

25 Ocak tarihinde kupada Ümraniyespor, 29 Ocak'ta ise ligde Başakşehir ile karşılaşacak olan Bursaspor'da, teknik direktör arayışları da başladı. Yeşil-beyazlıların ikinci başkanı Ali Ademoğlu, yaptığı açıklamada, "Bugün yönetim kurulumuz ile toplantı halinde olacağız. Dün akşamdan bu yana netleşen veya görüştüğümüz bir isim yok. Ancak bu süreci yabancı bir teknik adam ile atlatamayacağımızı düşünerek yerli bir hoca getirmek istiyoruz. Yarın Ankara'da yada İstanbul'da bu sorunu çözmek istiyoruz" dedi.

Yeşil beyazlı yönetimin teknik direktör adayları arasında Bursalı olan Mutlu Topçu ön plana çıkarken, diğer adaylar arasında Tayfun Korkut, Mehmet Özdilek, Adnan Örnek, İsmail Ertekin de yer aldığı iddia edildi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2017.01.22 13:32 - Son Güncellenme: 2017.01.22 14:15 - HABER MERKEZİ
A