Bursaspor'da kongre için imza kampanyası başlatılıyor

Bursaspor'da kongre için imza kampanyası başlatılıyor

Ligin 15. hafta sonunda 15 puanla 13. sırada yer alan Bursaspor'da kongre üyeleri, başarısız buldukları yönetimin kongre kararı alması için imza kampanyası başlatıyor.

2015.12.14 14:06 - Son Güncellenme: 2015.12.14 14:12 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Bursaspor'da kongre için imza kampanyası başlatılıyor
01:13 Bursaspor taraftarı Özlüce'de!

İLGİLİ VİDEO

Bursaspor taraftarı Özlüce'de!

Takımlarının, Osmanlıspor'a 4-0 yenildiği maçın ardından 'yönetim istifa' diye bağıran ve gece geç saatlere kadar Özlüce Tesisleri'nde eylem yapan taraftarlar geri adım atmıyor. Yönetimin olağanüstü kongre kararı almasını isteyen yeşil-beyazlı takımın sevdalıları bu kez imza kampanyası başlatma kararı aldı.

HEDEF 1300 İMZA

Kongre üyeleri, Bursaspor'u olağanüstü genel kurula götürmek için 1300 delegenin imzasını toplamayı hedefliyor. Organizasyonun kimsenin güdümünde olmadığını belirten üyeler, imza vermek isteyen genel kurulu üyelerinin şehrin üç farklı noktasında belirlenecek noterlere nüfus cüzdanı fotokopileri ile giderek imza atmalarının yeterli olacağını bildirdi.

Kongre üyelerinin bugün süreç hakkında açıklama yapması bekleniyor.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2015.12.14 14:06 - Son Güncellenme: 2015.12.14 14:12 - HABER MERKEZİ
A