Bursalı öğrenciler başarıya doymuyor

Bursalı öğrenciler başarıya doymuyor

Bursa'da 3 Mart Eğitim Kurumları, öğrencilerinin başarılarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Akademik alanda olduğu kadar spor ve sanat alanlarında da önemli başarılar elde eden öğrenciler, Bursa'yı ulusal ve uluslararası platformlarda başarıyla temsil ediyorlar.

2024.03.20 12:15 - Son Güncellenme: 2024.03.20 12:17 - Eğitim - BÜLTEN
A
Bursalı öğrenciler başarıya doymuyor

Eskrim dalında uluslararası bir başarıya imza atan Ada Küfeciler, Fransa'da gerçekleştirilen Leon Paul Eskrim Maratonu'nda U14 Kadın Flöre branşında Dünya 14'üncüsü oldu.

Squash branşında Türkiye Şampiyonası'nda üçüncülük elde eden Cemre Yurtoğlu, rakiplerine karşı gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çekti.

Jimnastik, dans, basketbol ve kort tenisi gibi spor dallarında da öğrencilerimiz, il ve ülke çapında düzenlenen birçok müsabakada önemli başarılar elde ederek 3 Mart'ı gururlandırdı.

World Scholar's Cup Turnuvası'na katılan öğrencilerimiz, Scholar's Bowl, Scholar's Challenge, Team Debate ve Collaborative Writing gibi kategorilerde başarılar elde ederek toplamda 58 adet altın ve gümüş madalya kazandılar. Bu başarı, öğrencilerimizin akademik alandaki yeteneklerini gözler önüne serdi.

Model United Nations (MUN) Konferansı'na katılan 3 Martlı delegeler, 600 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikten 6 ödülle dönerek okullarını gururlandırdı.

Sırbistan'da düzenlenen OLUJ SCALE SHOW'da modelcilik alanında önemli bir başarı elde eden öğrencilerimiz, yarışma jürisinin beğenisini kazanarak ülkeye altın madalya ve mansiyon ödülleriyle döndüler.

Diğer Eğitim Haberleri için tıklayın


2024.03.20 12:15 - Son Güncellenme: 2024.03.20 12:17 - BÜLTEN
A