Bursalı genç aşık araca "Beni affet ben öküzüm" yazdı, sonu hastanede bitti!

Bursalı genç aşık araca "Beni affet ben öküzüm" yazdı, sonu hastanede bitti!

Bursa'dan aracını gelin arabası gibi süsleyip "Beni affet ben öküzüm" yazarak sevgilisine kendisini affettirmek için Bilecik'e gelen şahıs, gaz pedalı takılı kalınca kaza yaptı.

2019.09.29 13:18 - Son Güncellenme: 2019.09.29 13:40 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursalı genç aşık araca "Beni affet ben öküzüm" yazdı, sonu hastanede bitti!
01:42 Bursalı genç aşık araca "Beni affet ben öküzüm" yazdı, sonu hastanede bitti!

İLGİLİ VİDEO

Bursalı genç aşık araca "Beni affet ben öküzüm" yazdı, sonu hastanede bitti!

Elektrik direğine çarpan Bursa plakalı araçta yaralanan şahıs hastaneye kaldırıldı.

Olay, Bilecik merkez Bahçelievler Mahallesi Türkmeneli Caddesi ile İstiklal Caddesi kavşağının kesiştiği noktada meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Bursa'dan Bilecik'te üniversite okuyan ve kendisini terk eden kız arkadaşının kaldığı Halime Hatun Öğrenci Yurdu önüne gelen H.Ü, aracını düğün arabası gibi süsledi. Üstüne de "Beni affet ben öküzüm" ve "Seni çok seviyorum Sibel" yazan H.Ü., yurdun önünde arkadaşları ile birlikte meşaleler yaktı.

H.Ü, daha sonra 16 LFP 48 plakalı otomobili ile yurdun bulunduğu mahallede iddiaya göre gaz pedalının takılı kalması sonucu elektrik direğine çarptı.

Yaralanan genç aşık, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.09.29 13:18 - Son Güncellenme: 2019.09.29 13:40 - HABER MERKEZİ
A